Duravit badkamers

X-LARGE badkamerplezier

Het meubelprogramma X-large van Duravit, ontworpen door Sieger Design bestaat 10 jaar maar past nog perfect in de huidige tijdsgeest en trends in badkamerinrichting.

De naam verraad het formaat al: lekker breed, lekker groot. Zodat alles netjes wordt opgeborgen in bijvoor-beeld de wandhangende onderkasten met lade, die de totale frontbreedte inneemt.

Opvallende oppervlakken van wit hoogglans en de echthout fineren eiken natuur en Macoré met natuurlijke levendig-heid laten het meubel optimaal tot zijn recht komen. Het enige versiersel is de nieuwe greep: de lengte van de ranke aluminiumlijst past zich aan de breedte van de romp aan en accentueert de horizontale lijnvoering van de meu-belen.

Spiegels in bijpassende maten maken het beeld van de was-plaats X-Large compleet. In hun vormgeving volgen ze de royale dimensies van de onderbouwkasten.

Wie bij de wasplaats een hoge kast wenst heeft de keuze uit breedten die variëren van 30 tot en met 50 cm.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist