Duravit badkamers

Maximale hygiëne

De lente staat voor de deur. Voor velen is dit de ideale gelegenheid om hun badkamer een nieuwe glans te geven: veel mensen doen aan het begin van de lente een grote schoonmaak. Iedere hulp is welkom. Innovaties zoals de HygieneFlush spoelingstechnologie van Duravit maken dat mogelijk. Gecombineerd met antibacteriële eigenschappen, bieden ze maximale hygiëne voor de perfecte feel-good ervaring in de badkamer.

Open spoelrand wordt een kiemvrije zone
Om de ophoping van vuil, kalk en ziektekiemen verder te elimineren is er de Duravit Rimless® spoeltechniek. Omdat het water eerst in een cirkel langs de open, gemakkelijk toegankelijke rand loopt alvorens het volledige binnenoppervlak weg te spoelen, zijn deze toiletten gemakkelijk schoon te houden.

Keramisch glazuur remt bacteriële groei met 99,9 procent
Innovatieve Duravit spoeltechnieken in combinatie met het keramische HygieneGlaze bieden de best mogelijke hygiëne. Het antibacteriële glazuur wordt permanent ingebakken in de binnenkant van het toilet of urinoir, tot aan de rand – met andere woorden, precies daar waar colibacteriën bijzonder veel voorkomen.

Al na zes uur is 90 procent van de bacteriën gedood, en binnen 24 uur 99,9 procent. Het Instituut voor Hygiëne en Volksgezondheid van de Universiteit van Bonn bevestigt de efficiënte werking van HygieneGlaze: het speciale glazuur heeft een toxische werking op bacteriën en ziektekiemen, waardoor hun groei wordt geremd. Het antibacteriële keramiek is beschikbaar voor Duravit WC’s en urinoirs.

WonderGliss laat vuil er gewoon afrollen
Een andere garantie voor schoon badkamerkeramiek is de WonderGliss coating. Wastafels of toiletten zijn zo zeer gemakkelijk schoon te maken. Vuil en kalk kunnen geen vat krijgen op het gladde keramische glazuur en lopen met het water weg. Eventuele resten kunnen met een zachte doek worden verwijderd.

Tip voor het schoonmaken van de badkamer: gebruik katoen in plaats van microvezel: In het algemeen is een zachte katoenen doek het beste om de badkamer schoon te maken; microvezeldoeken daarentegen kunnen krassen maken op het keramiek. Een mild schoonmaakmiddel op basis van citroen, dat je een paar uur laat inwerken, verwijdert vuil op doeltreffende wijze. Schuimende reinigers hebben het voordeel dat ze langer aan gladde en verticale oppervlakken blijven kleven dan vloeibare reinigers.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist