Duravit badkamers

Klein maar perfect

Niet iedere droombadkamer hoeft een grote wellnesstempel te zijn. Het gebruik van passende producten om de beschikbare ruimte optimaal te benutten, opent ook in kleine badkamers allerlei mogelijkheden voor persoonlijke expressie.

Wastafel, douche, toilet en vrijstaand ligbad – Duravit’s portfolio omvat compacte productvarianten in een scala aan materialen, oppervlakken en kleuren om je persoonlijke feel-good factor te creëren.

Populaire series zoals Cape Cod van Philippe Starck of Viu/XViu van sieger design bieden perfecte opties voor compacte ruimtes. Met zijn organisch gebogen vormen en unieke fluweelachtige uitstraling is het vrijstaand ligbad Cape Cod met een afmeting van 1650 x 780 mm een absolute blikvanger.

Bijpassende hoge en halfhoge kasten zorgen ervoor dat er in kleine badkamers geen compromissen hoeven te worden gesloten op het gebied van opbergruimte. Wastafels vanaf 420 mm bieden extra opbergmogelijkheden en maken de anders ongebruikte ruimte onder de wastafel bruikbaar.

De feel-good sfeer in de compacte badkamer kan verder worden versterkt door de strategische inzet van subtiele accessoires en planten, evenals het samenspel van uitnodigende lichtbronnen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist