In architectuur en interieur is grijs in al zijn schakeringen al jaren een van de meest populaire kleuren. Geen wonder, want als ideale partner voor talloze kleurencombinaties laat grijs felle kleuren stralen en zorgt het tegelijkertijd voor visuele rust. Bovendien schept grijs de nodige vlakke helderheid om ruimtes, interieur en dus architectuur goed uit te laten komen. Zelfs in de badkamer stuit je tegenwoordig in toenemende mate op grijs: sierbeton of grijze tegels in de meest uiteenlopende tinten, subtiel grijze muurverven en donkere antracietkleurige tinten en accessoires. Dit is de actuele trend. In combinatie met houten meubilair vormt grijs een perfect contrast; samen met vlakke kleuren, zoals de nieuwe Duravit meubelkleur betongrijs mat, benadrukt het een uniforme, tijdloze look.

De douchebak Stonetto zet nu ook de toon in kleur: het succesvolle project van Duravit en de Weense ontwerpgroep EOOS is, naast de steentinten wit, zand en antraciet, nu ook beschikbaar in de kleur betongrijs; waardoor een nieuw, fris en ruimtelijk effect wordt verkregen.

Stonetto heeft een stenig karakter en komt toch egaal over. Het fluweelzachte oppervlak voelt onvergelijkbaar aan. Het is mat en tegelijk antislip en krasbestendig. Stonetto is gemaakt van Durasolid Q, een hoogwaardig mineraalgietmateriaal. Ook qua functionaliteit overtuigt Stonetto. Door de hoge oppervlaktehardheid en dichtheid is de douchebak zeer bestand tegen beschadiging en vuil.

De nauwelijks zichtbare afloop van de bak zorgt voor een perfecte waterafvoer. Zelfs grote hoeveelheden water stromen snel weg. Door de homogene deklaag is de douchebak eenvoudig te reinigen. Stonetto kan gelijkvloers, half ingebouwd of opgelegd geplaatst worden. Duravit biedt Stonetto in twaalf afmetingen aan.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist