Duravit badkamers

Individuele charme en privé spa:

Verbonden en continue onderweg: we zijn meer dan ooit op reis, zijn mobieler, internationaler en beschikken over meer keuzemogelijkheden. Op zoek naar een geschikt hotel stijgen de eisen: het verblijf moet niet alleen overnachting en ontbijt bieden. Moderne hotels spelen met spannende architectuurconcepten, bijzondere designideeën en privé relaxprogramma’s in de hotelbadkamer in op deze behoeften. Uiteindelijk moeten de gasten het verblijf als bijzonder ervaren, en terugkomen.

Het klassieke wellness-centrum vindt zijn weg naar de privé hotelkamer en maakt het overnachten aantrekkelijk. Whirlbaden en –pools, tot en met sauna’s en stoomdouches veranderen de totale ruimte tot een “Spa Suite”. Een zwaarteloos badplezier in het Floating-bad Nahho leidt tot volkomen ontspannen: je laten drijven in het water, genieten van het gevoel van gewichtloosheid en daarbij kleur en muziek z’n werk laten doen. Het Oostenrijkse design-trio EOOS ontwikkelde deze bijzondere vorm van badcultuur voor Duravit. Of het bad zijn plaats als solitair midden in de hotelkamer vindt of zich in de badkamer integreert, is bij moderne hotelconcepten niet van doorslaggevend belang – de grenzen tussen – was- en slaapgedeelte vloeien in elkaar over. Toch blijft de zogenaamde natte ruimte met douche en wc discreet afgescheiden. Schuifdeuren en glazen scheidingswanden bewaren de privacy van de gasten.

Van een Renaissance Residence via een Alpen chalet tot een voormalige fabriekshal, Boutique Hotels bieden hun gasten een bijzonder verblijf. Ze zijn bijzonder en individueel, design en de personal touch spelen een belangrijke rol. Architectuur en inrichting van een Boutique Hotel varieert van modern en avantgardistisch, tot klassiek en romantisch. De badkamer trekt zich terug en past zich aan de individuele hotelambiance aan. Ontwerpen van Matteo Thun en Partners interpreteert de serie DuraStyle deze bewuste terughoudendheid en biedt ruimte voor de persoonlijkheid van de hotels. Met eenvoud, fijne wastafelrand en een comfortabele wastafeldiepte zet de serie accenten in de badkamer, zonder dominant te zijn. Ook hanteren Boutique Hotels vaak een bepaald thema, zoals het Parijse hotel Fabric, dat de oorspronkelijke charme van een voormalige handwerkhal opnieuw interpreteert en daarbij details van de oude ‘ fabriek’ als vast onderdeel van de hotelinrichting maakt. In de badkamer herinneren de wastafels uit de serie 1930 van Duravit aan het design van vroegere tijden.

Hotelbadkamers trekken altijd bijzondere aandacht. Uiteindelijk dragen ze er toe bij, het verblijf in een individueel en onvergetelijke belevenis te veranderen. Spa Suite of Boutique Hotel, duurzame, onderhoudsvriendelijke badproducten zijn geschikt voor alle hotelconcepten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist