Duravit badkamers

Overtuigt bij iF design award 2014

Wederom is de designcompetentie van Duravit bevestigd: onder de 4.615 inzendingen uit 55 landen ontvingen vier producten van de fabrikant en inrichter van designbadkamers direct punten van de iF product design award jury. De complete badkamerserie Happy D.2, de compactsauna Inipi B en de geïntegreerde Douche-WC SensoWash I en het rechthoekige ligbad van Philippe Starck zijn met de gerenommeerde designprijs onderscheiden.

De iF award geldt wereldwijd als erkend handelsmerk voor uitstekende vormgeving. Het weerspiegelt de actuele trends in design en economie van goed vormgegeven zaken. Tot de criteria van de jury behoren onder andere materiaalkeuze, innovatiegraad, functionaliteit, milieuvriendelijkheid en merkwaarde.

Happy D.2
Verbindend designkenmerk van de complete badkamerserie Happy D.2 is de consistente geometrie, zoals de onverwisselbare, archetypische vormenspraak. In de basisvorm bieden wastafel en baden symmetrische een royale binnenmaat, omvat door een bijzondere fijne, omlopende rand. Een spannend contrast tot de zachte vormgeving schept daarbij de in hoogte verstelbare chromen console, die het omvangrijke speciaal op de keramiek afgestemde meubelprogramma, completeert.

Inipi B
De compactsauna Inipi B integreert op slechts 120 x 120 cm het klassieke zweetbad in de moderne bad- en binnenhuisarchitectuur. Haar compacte maten laten ook in kleine woningen genoeg ruimte voor een heilzame wellnesambiance. Daarbij functioneert de Inipi B zelfvoorzienend van vaste aansluitingen, ze heeft slechts een stopcontact nodig. Dit maakt ze ook interessant voor huurwoningen. Ze verhuist eenvoudig mee met de bewoners.

SensoWash i
Met SensoWash i presenteert Philippe Starck zijn eerste geïntegreerde Douche-WC. Consequent vervolgt hij daarbij zijn passie voor gereduceerde vormgeving en zet globale designmaatstaven. In exacte lijnvoering versmelt keramiek met mat rvs tot een eenheid. Eenduidige symbolen op de afstandsbediening garanderen een intuïtief gebruik.

Starck bad
Het rechthoekige Starck ligbad behoort tot de klassiekers in de badkamer. In vervolg op het typische design kenmerkt de nieuwe vormgeving een spannend detail: de geïntegreerde neksteun. Daarbij blijft de geometrische lijnvoering als karakteristiek design DNA behouden. De neksteun herinnert aan een plank, die in de originele waston werd ingelegd en voor extra comfort zorgde.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist