Duravit Badkamers

XLarge


Met nieuwe oppervlakken, details en uitbreidingen geeft Duravit het bestaande assortiment van X-Large steeds weer een nieuwe look en maakt het meubelprogramma dat al in 2000 werd geïntroduceerd, blijvend actueel. De noviteit van dit jaar: drie nieuwe oppervlakken, een rolcontainer om op te zitten en een oplossing voor het gastentoilet.

 

Individuele oplossingen voor het gastentoilet

De nieuwe oplossingen voor het gastentoilet zijn de wastafels uit de serie Vero - als 40 cm brede variant met een in het midden geplaatste kraan of als lengte variant, met slechts 23 cm uitsteek naar voren en met kraan aan de zijkant. De klassieke, heldere vormgeving van de wastafel loopt door in de onderkasten waardoor een smalle kubus ontstaat. Verschillende varianten, waarbij de deuren naar links of naar rechts opengaan, zijn een zelfstandig onderdeel van het programma.
Een bijzondere aanvulling: een 30 cm breed kastje, dat niet alleen als plek voor schone gastenhanddoekjes dient, maar door een klapdeur een uitneembare chromen korf tevoorschijn tovert, waarin de handdoekjes na gebruik kunnen worden opgeborgen.

 

Het „waskorfkastje“ kan los worden geplaatst of samen met de onderkast door middel van een gezamenlijke afdekplaat worden verbonden. Als afronding heeft X-Large ook een bijpassende spiegel paraat. Individuele oplossingen voor een perfect  ingerichte fonteincombinatie, ook in het gastentoilet.

 

Nieuwe oppervlakken voor nieuwe inrichtingsideeën

Juist kleine ruimtes profiteren van een frisse kleurtoepassing, want door crème-achtige, gedempte kleuren lijken ze groter. Hier komt het nieuwe oppervlak „cappuccino hoogglans“ goed tot zijn recht. Met een pastelachtige glans oogt ze luchtig en brengt een zachte „koffiesmaak“ in de ruimte. Maar ook grotere badkamers krijgen met deze zachte en decente kleur meer glans. In anderen gevallen is voor een perfecte ruimtevormgeving een krachtiger contrast nodig. Hier zet het nieuwe echthout eiken antraciet oppervlak de juiste toon, terwijl de nieuwe Teak-tint, een decor vormt voor een uitgesproken warme uitstraling. Contrastrijk of ton-sur-ton, de nieuwe trendoppervlakken inspireren tot nieuwe  inrichtingsideeën en verhogen daarmee de flexibiliteit bij de planning en inrichting.

 

Ruimtelijk, multifunctioneel en steeds op z’n plek

Voor het eerst doet een meubel met zitgelegenheid zijn intrede in de trolleyparade van Duravit. Een elegant kussen van wit kunstleder nodigt bij X-Large uit, plaats te nemen. Onderkasten met open vakken en wandboards in meerdere maten, zoals de kast in een nieuwe hoogte van 132 cm, maken het X-Large programma compleet.


Kijk voor meer informatie op: www.duravit.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist