Duravit afdekkussens

Badkamer optimaal benut

Het ligbad is het grootste object in de badkamer en neemt de meest prominente plaats in. Om deze waardevolle meters niet alleen voor een ontspannend bad te benutten, biedt Duravit voor een aantal ligbaden nu ook een afdekkussen aan waardoor het bad meer functies krijgt.

De nieuwe, universele afdekkussens zijn vervaardigd uit hoogwaardig kunstleer en zijn verkrijgbaar in wit of antraciet. Ze zijn flexibel opgebouwd en bestaan uit stabiele elementen die eenvoudig op de badrand worden geplaatst. Vier elementen resulteren in een complete afdekking van het bad en creëren een comfortabele ligplek, die tot en met 150 kg kan worden belast.

Met een combinatie van twee elementen ontstaat een handige zitplek voor een comfortabel voetbad. Één element vormt het perfecte tablet om een boek of een glas wijn onder handbereik te hebben als men in bad ligt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist