Duravit

Oplossing voor vrijstaande baden


Vrijstaande baden kunnen afhankelijk van de ruimte flexibel worden geplaatst en zijn op dit moment zeer in trek. Maar hoe wordt een vrijstaand bad met water gevuld? Badkamerspecialist Duravit geeft hierop een nieuw antwoord met de armaturenzuil. Helder gevormd en technisch innovatief, biedt de zuil met de afmetingen

 

 

110 x 45 x 20 cm de optimale behuizing voor een armaturensysteem. Van buiten een behaaglijke houtlook, van binnen uitgerust met een voorgeperforeerde grondplaat – afgestemd op de producten van Dornbracht, Grohe, Hansa en Hansgrohe.

 

Afhankelijk van de wateraansluiting variabel geplaatst tegen de brede zijde of de kopzijde van het bad, herbergt de armaturenzuil zowel de badarmatuur als een handdouche, die rechts of links op de zuil is aangesloten. Manchetten tussen toe- en afvoer dempen de resonantie, het water stroomt geruisloos kabbelend in het bad. De armaturenzuil is daarom ook ideaal voor hotelbadkamers. De bovenkant van de zuil dient als aflegruimte voor kleine badkamerbenodigdheden.

 

De zuil is gemakkelijk te monteren en dankzij de afneembare achterwand ook later eenvoudig voor inspecties toegankelijk. Losse stelpoten voor de ruwe vloer compenseren alle oneffenheden op betrouwbare wijze.

 

De armaturenzuil is verkrijgbaar in 18 soorten baddecors en -fineer, van licht bergahorn (decor) tot donker ebbenhout (fineer). Als autonoom vormgevingselement levert de zuil zijn bijdrage aan meer behaaglijkheid in de badkamer. Passend bij alle vrijstaande Duravit-baden laat hij zich moeiteloos en flexibel integreren in elke badkamerinrichting.


Kijk voor meer informatie op: www.duravit.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist