Douchewanden van Artweger

Pureline


Steeds vaker kiezen consumenten voor een glazen douchewand die tot de vloer loopt. Vanwege de optiek wordt een afdichtingslijst achterwege gelaten, nadeel is dan echter dat de douche niet waterdichtheid is.

 

 

Bij de aankoop van een douche speelt het design vaak een belangrijke rol en gaat de voorkeur vaak uit naar glas, zonder lijsten, zonder profielen en drempels.

 

Met de douchewand PURELINE bewijst Artweger echter dat een hoge waterdichtheid met veel elegantie en een praktische drempelloze entree kan worden gerealiseerd. Bijzonder aan deze innovatieve douchewand is haar in hoogte verstelbare deur. Een 5 mm hoge dorpel is voldoende om het spatwater in de douche te houden.  Tegelijk is 5 mm bijna niet afwijkend van de hoogte van de tegels zodat men ongehinderd en comfortabel de douche kan instappen.

 

Met deze innovatie verbindt Artweger puur design met de grootsmogelijke waterdichtheid

Kijk voor meer informatie op: www.artweger.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist