Dornbracht

lanceert CYO badkamercollectie

Authentiek, tijdloos en tastbaar – Duitse specialist Dornbracht lanceert nieuwe collectie kranen en verbindt haar designhistorie met de tijdsgeest van vandaag. CYO is ontworpen door Sieger Design en is geïnspireerd op een ontwerp uit het Dornbracht designarchief van 1969. De collectie kranen is een moderne interpretatie van de klassieke C-uitloop, waarbij het cirkelvormige design in de gehele serie terugkomt; van waterstraal tot greep elementen.

De complete collectie bestaat uit kranen voor de wastafel, bad en douche aangevuld met bijpassende accessoires. Hierdoor ontstaat een harmonieus beeld in de gehele badkamer.

CYO komt tegemoet aan meer individualiteit
De highlight van de collectie zijn de uniek gevormde ‘touch’ handgrepen. Enerzijds ligt de nadruk op nieuwe innovatieve functionaliteiten door het gebruik van een roterende buitenring waarmee de gebruiker een subtiel signaal ontvangt zodra aan de hendel wordt gedraaid. Anderzijds zorgt een ruime keuze aan kraaninzetten in verschillende afwerkingen, designs en materialen voor een persoonlijk statement. De kraan inzetstukken kunnen afzonderlijk worden gecombineerd en eenvoudig worden vervangen. Daarnaast biedt de Dornbracht x-tra service ook vele maatwerk opties.

Een ander bijzonder kenmerk is de speciaal voor CYO geselecteerde bi-structurele mat en glans finish. De contrasterende lijnen benadrukken een subtiel patroon en geeft het ontwerp een extra verfijning. Zes exclusieve uitvoeringen bieden nog meer mogelijkheden tot personalisering. De kleurdiepte en hoogglans afwerking zijn het resultaat van een nauwkeurig en speciaal ontwikkeld veredelingsproces.

Design zit in het DNA van Dornbracht
Gebalanceerde verhoudingen en compromisloze precisie vormen het vooruitstrevende en onmiskenbare karakter van CYO. Het ontwerp volgt daarmee de kenmerkende Dornbracht designfilosofie die samen met de hoogwaardige afwerking de basis van alle producten vormt.

"Geen toekomst zonder verleden", zo vat Stefan Gesing, CEO van Dornbracht AG & Co. KG het samen. "CYO staat zowel voor een terugblik naar het verleden als visie op de toekomst. Het design voldoet daarmee aan ons motto 'Leading Designs for Architecture'."

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist