Dornbracht sanitiar

Introductie App in Apple store

Sinds begin januari is Dornbracht vertegenwoordigd met een eigen app voor iPhone en iPad in de Apple Store. Deze werd ontwikkeld in samenwerking met Architonic en is beschikbaar in de talen Duits, Engels, Italiaans, Spaans en Frans. Per direct is de app nu ook in het Nederlands beschikbaar.

De Dornbracht-app zorgt op elk moment voor een gratis overzicht van producten, projecten en referenties van de onderneming Dornbracht - een tool voor architecten en professionele planners, maar ook voor alle andere belangstellenden.
De intuïtief te bedienen interface maakt enerzijds doelgericht zoeken van losse producten en series mogelijk, anderzijds biedt hij de mogelijkheid, het merk Dornbracht op verschillende manieren te ontdekken en zich te laten inspireren door het productprogramma.

Behalve gedetailleerde informatie over producten en toebehoren van alle mengkranenseries bevat de app een fotogalerij met talrijke product- en omgevingsfoto's en een zoom-functie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist