Dornbracht Foot Bath

Transforming Water

Onder het programmamotto 'Transforming Water' presenteert Dornbracht met het nieuw ontwikkelde Foot Bath een elektronische en in scenario's integreerbare unit voor individuele voetbaden – gespecialiseerde uitlaatpunten en de nieuwe, digitale bedieningstechnologie gaan in op de persoonlijke behoeften. De scenario's stimuleren de voetreflexzones wat over het algemeen als ontspannend en weldadig wordt ervaren.
RELAX kalmeert lichaam, geest en ziel met de kracht van het water. Een langzame, doelgerichte verwarming van het water stimuleert de doorbloeding en kan hierdoor spanningen in de spieren los maken. Een gevoel van geborgenheid kalmeert de bloedcirculatie terwijl het water mild opstijgt van de enkel tot de kuit. Na het scenario voelen hoofd en lichaam zich vrij aan.

VITALIZE verkwikt, stimuleert en bevrijdt. Vanaf de voeten opwaarts kan de energie weer vrij stromen, een gevoel van frisheid omhult het lichaam. Energetische temperatuurwisselingen stimuleren de reflexzones van de voetzolen, de stijgende drukintensiteit van de sproeiers activeert het zenuwstelsel. De zintuigen wordt nieuw leven ingeblazen, het welbevinden wordt bevorderd.
Naast de scenario's kan men met twee standaard ingestelde comfortfuncties gemakkelijk en veilig water in de gewenste hoeveelheid in het bekken laten stromen: tot enkel- of kuithoogte. De temperatuur bedraagt daarbij een prettige 38° C.

Basis voor de scenario's en comfortfuncties van het Foot Bath zijn enerzijds drie speciale uitlaatpunten, die doelgericht op de behoeften bij een voetbad zijn afgestemd: de WaterFall met Pearlstream beschikt over een brede uitloop en zorgt voor een bijzonder zacht gevoel op de huid. Met zijn milde, parallel lopende losse stralen vormt deze straalsoort een buitengewoon prettige presentatievorm van het water. De uitloop kan precies op bepaalde zones van de voet of kuit, bijvoorbeeld voor Kneipp-stortbaden, worden ingezet en de vier sproeiers in de bodem van de wasbak zorgen voor een stimulatie van de voetzolen.

Anderzijds creëert de nieuwe, digitale regeling via de Smart Tools extra comfort, naast de gebruikelijke, mechanische bediening. Twee draairegelaars sturen met slechts één handgreep de exacte hoeveelheid water in de gewenste temperatuur; één displayschakelaar regelt het activeren van de waterstroom en de excenter, met de tweede kunt u een keuze maken uit de comfortfuncties voor het automatisch vullen van de wasbak en uit de scenario's. Het Foot Bath kan als compacte unit eenvoudig en snel volgens het 'plug-and-play'-principe worden ingestoken en geïnstalleerd. De inbouwmaten van de unit bedragen 920 x 700 mm, waarbij de inbouwhoogte dankzij de verstelbare pootjes kan variëren. Passend bij de badkamerinrichting kan de unit worden bekleed met materialen van uw eigen voorkeur, bijvoorbeeld marmer, natuursteen, hout of tegels.
De unit Foot Bath is inclusief wasbak van wit, geglazuurd staal verkrijgbaar vanaf herfst 2013. Bij de mechanische bedieningselementen heeft u de keuze uit de oppervlakken chroom en platina mat, de digitale Smart Tools zijn beschikbaar in chroom, platina en platina mat.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist