Dornbracht badkamers

Imo

De serienaam IMO is de in internettaal gangbare afkorting van de Engelse uitdrukking 'In My Opinion', in het Nederlands: 'naar mijn mening'. In e-mails, chats en internetfora maakt de letterreeks duidelijk dat het bij een uitspraak niet gaat om vaststaande feiten maar (enkel of hoofdzakelijk) om de eigen opinie. De naam IMO citeert deze uitdrukking, plaatst niet de kraan maar de individuele levensopvatting van de gebruikers op de voorgrond. Hun mening, hun smaak en hun individuele inrichtingsstijl bepalen het uiterlijk van de serie IMO.Voor IMO werden zes leefwerelden ontwikkeld die verschillende interpretatiemogelijkheden laten zien. Iedereen krijgt met IMO de optie om designer van zijn eigen badwereld te worden, om deze een persoonlijke meerwaarde te verlenen.

Een van die ruimteconcepten is IMO Teenage Girl. Spontaan en levenslustig. Deze badkamer staat vol met trendy accessoires. De vriendelijke kleurenstetting staat in charmant contrast met de zakelijke vormentaal van IMO.

De leefwereld van een teenager moet vooral leuk zijn. De eerste eigen badkamer. 3 vierkante meter, wastafel met kleine eengreeps mengkraan, douche, WC en een ronde spiegel.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist