Dornbracht badkamers

Supernova

Toen de kranenfabrikant Dornbracht in maart 2009 op de vakbeurs ISH in Frankfurt voor het eerst de nieuwe serie Supernova presenteerde, had dit ook de coulisse voor een fashionshow in Milaan, Parijs of Londen kunnen zijn. Terwijl modeontwerpers hun modellen daar in 'naakte' kleuren de catwalk opstuurden, ensceneerde Dornbracht de Supernova in net zo'n leadbad: een huidkleurig lifestyle-meubel. Behalve het leadbad laat Dornbracht in verschillende premiumbadkamers en -toepassingen de mogelijkheden voor een badkamervormgeving met de nieuwe kranenserie Supernova zien.„Net zoals het Supernova leadbad zich aan de actuele nude-look oriënteert, pakt elke Supernova premiumbadkamer en elke Supernova premiumtoepassing een individuele trend uit mode en interieurdesign op", beschrijft directeur Andreas Dornbracht de bijzondere lifestyle van de Supernova serie. „Met deze veelzijdigheid aan settingmogelijkheden wilden we de rijkdom aan facetten van de kraan overbrengen op baanbrekende stromingen in de badkamer-architectuur."

Terwijl de premiumbadkamers een vergelijkbare relatie tot lifestyle en fashion hebben als het leadbad, interpreteren de premiumtoepassingen de Supernova op veelzijdige wijze. De verschillende architecturen waarin de Supernova werd toegepast, werken inspirerend en laten de veelzijdige mogelijkheden zien voor de vormgeving van de badkamer met de nieuwe Dornbracht kranenserie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist