Dornbracht AquamoonATT

unieke doche-ervaring

 

Een waterbeleving, die alle zintuigen raakt: dat is AquamoonATT. Aquamoon is een multisensorische douche, waarbij water optisch vanuit - een op de maan geïnspireerde - koepel naar beneden stroomt. De nieuwe AquamoonATT combineert esthetische architectuur en minimalistisch design met een innovatief bedieningscomfort van de volgende generatie. AquamoonATT biedt namelijk unieke Signature Treatments. Het touch display aanraken is genoeg om een unieke choreografie van water, straaltypes, lichtstemming en geur te beleven. Water heeft bij AquamoonATT niet alleen effect op ons lichaam, de sensationele Signature Treatments bieden ook een unieke mentale ervaring. De multisensorische douche is Dornbrachts antwoord op het toenemende verlangen naar totale well-being.

AquamoonATT als antwoord op het streven naar totale well-being
AquamoonATTtilt de Healthness-gedachte van het LifeSpa-concept van Dornbracht naar een hoger plan. Het effect van water op het lichaam wordt met de multisensorische douche uitgebreid met een buitengewone mentale ervaring. Andreas Dornbracht, directeur-aandeelhouder van Dornbracht: “AquamoonATT is ons antwoord op het groeiende verlangen naar een betere balans en meer levensenergie. Want in tijden van versnelling, digitalisering en verandering worden de dagelijkse eisen aan de mens steeds hoger. Tegen deze achtergrond wordt het behoud van de eigen gezondheid steeds belangrijker, niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal. De badkamer biedt hierbij ruimte voor de ontwikkeling van een persoonlijke gezondheidsaanpak.”

Designer Michael Neumayr is ervan overtuigd: “We hebben behoefte aan een eigen plek waar we ons terug kunnen trekken en momenten van geluk kunnen ervaren. Het harmonieuze samenspel van water, licht en geur zorgt voor dit gevoel van geluk, waarbij we ontspanning en geborgenheid met alle zintuigen ervaren en nieuwe energie opdoen.”

Soothe, Nurture, Empower: de Signature Treatments van AquamoonATT
AquamoonATT beschikt over vier straaltypes: Aqua Circle en Tempest zorgen voor een gevoel van natuurlijke regen, Queen’s Collar bootst het beleven van een echte waterval na en de vierde - optionele straalsoort - Embrace hult het lichaam volledig in water. Alleen het hoofd blijft vrij, zodat er vrij geademd kan worden. In combinatie met licht en geur worden deze vier straaltypes verbonden tot unieke waterchoreografieën; de Signature Treatments.

Een overzicht van de Signature Treatments van AquamoonATT:
Dankzij  een open IP-gebaseerde interface kan AquamoonATT geïntegreerd worden in andere digitale netwerken. Zo kan de douche-ervaring worden uitgebreid met bijvoorbeeld de favoriete muziek van de gebruiker of andere persoonlijke
voorkeuren voor lichtinstellingen.

Smart Water-app
Dornbracht biedt ook de Smart Water-app. Hiermee kunnen onder andere extra Signature Treatments worden opgeroepen. Deze kunnen comfortabel via de app worden bediend of deze kunnen direct gedownload worden naar de Smart Tools.

AquamoonATT is gebaseerd op de door Dornbracht ontwikkelde Ambiance Tuning Technique, afgekort ATT. Via de intuïtieve bediening met de digitale Smart Tools maakt deze techniek het oproepen mogelijk van volledig automatische licht- en waterchoreografieën.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist