Detremmerie wastafels en baden

Beton

Beton is een alom gekend materiaal. Door zijn stoere en ruwe uitstraling heeft dit materiaal een eigen look aan uw badkamer. Beton is een materiaal die zwaar en poreus is : ook daar wist Detremmerie een oplossing op te vinden. Light beton is een beton die lichter gemaakt wordt, waardoor de voorwerpen die hieruit geproduceerd zijn makkelijker verplaatsbaar zijn.

Daarenboven werd dit beton behandeld zodat zowel bad als wastafel bestand is tegen vlekken , zeep e.d.  ; zelfs kunnen dames er hun haar in kleuren. In deze vorm is beton perfect geschikt voor de badkamer. Let wel : als een materiaal  zonder luchtbelletjes of kleurschakering wilt,neemt u betere dit materiaal niet. Deze eigenschappen maken dit product nét uniek.

Een beschadiging hierbij bij het plaatsen of in gebruik : geen probleem dit kan ter plaatse hersteld worden.

En last but not least : wat zijn ze mooi in de diverse kleuren : beton light ( natuurkleur beton ) beton dark ( zwart ) maar ook Green Clear en  Green Dark en  terracotta Clear en terracotta Dark.
Gaande van het zuiderse terracotta tot het hippe Green : u beslist zelf de stijl van uw badkamer.

Binnenkort kan u in diverse vooraanstaande hotels deze wastafels en baden in zowel groen als terracotta weten te vinden .

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist