Detremmerie gaat next level

nieuwe, stijlvolle elementen

Detremmerie brengt al tachtig jaar een exclusieve badkamerervaring in huis. Het familiebedrijf bewijst keer op keer dat zij – ondanks hun leeftijd – jong van geest zijn. Ze houden altijd rekening met de laatste veranderingen en passen hun aanbod aan aan de marktvraag. Al zijn zij vaak zelf degenen die de trends voorspellen en tot de klanten brengen.

 

Hun ruime aanbod, gevoel voor trends en uitgebreide expertise werden al weerspiegeld in de ‘No Limit’-collectie die we jullie in ons vorige oktobernummer voorstelden. Nu tillen zij deze reeks, waar je met een keuze uit meer dan tweehonderdduizend artikelen een unieke badkamer kan samenstellen, naar een nog hoger niveau met een pak nieuwe aanvullingen: ‘No Limit Round’, ‘No Limit Deluxe’, ‘No Limit Mystery’ en enkele nieuwe kleuren voor de ‘No Limit’-meubelen. Ook deze keer brengt Imagicasa haar lezers graag op de hoogte van het indrukwekkende, nieuwe aanbod van Detremmerie en de extra virtuele snufjes die zij in petto hebben.

No Limit Round
Zoals de naam al suggereert, benadrukt dit segment de ronde en organische meubels die momenteel erg in trend zijn en dat ongetwijfeld nog een tijdje blijven. De D-vormige wastafels en onderbouwkasten wijken af van het hoekige en maken alles zachter. Deze stijlvolle ontwerpen zijn te verkrijgen in verschillende kleuren. Zo kan je kiezen uit acht mat gelakte kleuren van zwart tot wit en van cappuccino tot grijs, groen en rose.

No Limit Deluxe
Met deze toepassingen toont Detremmerie zijn kennis op meubelgebied. De mat gelakte kasten zijn in verstek afgewerkt en stralen elegantie en vakmanschap uit. Ook hier is er weer keuze uit de acht kleuren. Alles wordt tot in de details afgewerkt voor een verfijnde, luxueuze look.

No Limit Mystery
Je kan je ook laten verrassen door het ‘Mystery’-aanbod. De ingewerkte marmeren wastafels in combinatie met strakkere meubels geven het geheel een mysterieuze toets. In de kasten schitteren marmersoorten als Carrara, Negro, Emperador Dark, Verde India en Portoro Negro. Telkens met een uniek resultaat!

Voor het geval de keuze uit al dat moois van de ‘No Limit’-reeks nog niet moeilijk genoeg was, zijn de meubelen nu ook verkrijgbaar in vier nieuwe kleuren: Cafe Noir, Greige Oak, Vintage Oak en Wallnut.

Virtual Reality
Met dit aspect neemt Detremmerie badkamerontwerp echt naar the next level. Met alle hierboven besproken nieuwigheden kan je via hun configurator online je badkamer samenstellen. Zo krijg je onmiddellijk een goed beeld over hoe je badkamer eruit kan en zal zien en zie je ook de prijs en bestelcode. Maar ze gaan nog verder. Samen met de badkamerspecialist duiken we namelijk ook de virtual reality in. In samenwerking met Visoft en Saninet kan je virtueel in je badkamer rondlopen nadat je deze hebt samengesteld. Zo zie je meteen wat je krijgt en kan je de perfecte keuze maken met de hulp van Detremmerie.

Met zo’n groot luxeaanbod en nieuwe snufjes verwezenlijk je ongetwijfeld de badkamer van je dromen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist