Detremmerie badkamers

nieuws op Designbeurs in Amsterdam RAI

Van 2 tot en met 7 oktober wordt de VT Wonen & Designbeurs georganiseerd in de RAI te Amsterdam.Ook Detremmerie is hier aanwezig met een grote stand van 100 M2 in Hal 10. “We kijken met veel belangstelling uit naar de reacties op de nieuwe producten die we gaan presenteren op de nieuwe stand en hopen dat we heelwat consumenten en interieurarchitecten kunnen overtuigen van de vele mogelijkheden.” aldus CEO Koen Ducatteeuw.

Detremmerie is een gevestigde waarde in de productie van badkamermeubelen van zeer hoge kwaliteit ! Detremmerie is ruim 75 jaar actief in de productie van kwalitatieve meubelen en weet steeds de markt te verrassen met originele en aangepaste ontwerpen, materialen en productiemethodes. Belangrijk om weten is ook dat de volledige productie in België gebeurt. De producten van Detremmerie zijn inmiddels aanwezig in 424 showrooms in België en Nederland. Het bedrijf in Beveren-Leie België is 20.000 vierkante meter groot en heeft 50 innovatieve opstellingen in de showroom. Het “ No Limit programma” en de samenwerking met de partners liggen aan de basis van het succes.
Kwaliteit
Detremmerie levert niet alleen kwaliteit, ook biedt Detremmerie een eigen service dienst die bij problemen u de nodige service aan huis kan leveren. Kortom Detremmerie biedt u een kwaliteitsmeubel perfect in de samenstelling die u wenst. Daarbovenop garanderen wij Europese kwaliteit en Belgisch vakmanschap, ondersteund door een geselecteerd dealernet en onze eigen service dienst. Detremmerie werkt voortdurend aan een hoge kwaliteit van zowel de producten als de service. Het bedrijf weet een goede balans te vinden tussen de modernste productiemethodes en vakmanschap. Kwaliteit en service zijn de belangrijke factoren en Detremmerie is trots te melden dat er alleen met Europese onderdelen gewerkt wordt.

Badkamer Configurator
Het verkooppunt was altijd prima in staat om met de Detremmerie badkamer catalogus aan het werk te gaan. Maar om alle mogelijkheden nog beter aan de consument te kunnen presenteren heeft Detremmerie badkamers een configurator  ontwikkeld :Elke klant krijgt daarbij concreet op het beeldscherm gevisualiseerd wat hij of zij krijgt. Dat bespaart de dealer in deze periode van aantrekkend showroombezoek ook weer tijd.

De 424 dealers die drie of vier opstellingen van ons in hun showroom hebben, krijgen gratis zo’n configurator van ons. Het werkt eigenlijk net zoals in de autobranche, waar de klant ook zijn auto met allerlei kleuren en opties zelf kan  amenstellen. Elk badmeubel dat via de configurator is samengesteld, krijgt automatisch een uniek nummer. Dat artikelnummer omvat de juiste kastensamenstelling met de gewenste verlichting en spiegel.

Vanuit die gedigitaliseerde orderverwerking worden onze machines automatisch aangestuurd om het bestelde badmeubel te vervaardigen.  Van de dealer via de groothandel naar de productie wordt gewerkt met één nummer, waardoor geen fouten kunnen ontstaan.”

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist