Design Weken bij Sanidrõme

Van Mondriaan tot Dutch Design

Het zal velen niet ontgaan zijn, dat het jaar 2017 is uitgeroepen tot het themajaar “Van Mondriaan tot Dutch Design”. Dit thema is mede aanleiding geweest voor Sanidrõme om van 1 september t/m 15 oktober de Sanidrõme Design Weken te organiseren met interessante acties.

Bij “design” denk je misschien niet direct aan sanitair, maar het is zeker wel van toepassing op de badkamer. Denk bijvoorbeeld aan het ontwerp van de badkamer in 3D, de vormgeving van badkamerproducten en designmerken die hun collecties laten ontwerpen door bekende designers, zoals Philippe Starck. De designmerken Assenti, Dornbracht, Duravit en Vasco worden tijdens de Design Weken door Sanidrõme extra in de spotlights gezet.

Met de keuze uit verschillende stijlen passen Assenti meubelen perfect in ieder badkamerinterieur. De collectie biedt oneindig veel maatwerk- en combinatiemogelijkheden. 25 jaar geleden zorgde Dornbracht met de kraan Tara voor een revolutie in badkamerdesign. Nog steeds is de minimalistisch vormgegeven Tara met karakteristieke kruisgrepen een designicoon in de badkamer. De Duravit serie ME by Starck, ontworpen door Philippe Starck, bestaat uit perfect gevormde wastafels en toiletten, die volop keuze bieden voor persoonlijk badkamerdesign. Selecteer je favoriet uit de vier totaal verschillende stijlwerelden van ME: puur, elegant, stoer en natuur. De nieuwe Vasco Oni designradiator met optionele handdoekuitsparingen combineert design met optimaal badkamercomfort. Met zijn zacht afgeronde hoeken en flinterdunne, vlakke voorplaat gooit hij hoge ogen in elk interieur. Kom voor meer informatie over bovenstaande en andere designproducten naar een badkamershowroom van Sanidrõme.

Sanidrõme Design Weken
Loop tijdens de Sanidrõme Design Weken gerust eens binnen bij Sanidrõme om kennis te maken met de badkamerontwerpers en het uitgebreide assortiment sanitair en tegels. Met de designmerken Assenti, Dornbracht, Duravit en Vasco voert Sanidrõme interessante acties! Vraag ernaar in de showroom.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist