Design douchekranen van HSK

AquaSwitch

Moderne douchekranen die een snelle omschakeling tussen hoofd- en handdouche mogelijk maken en daarbij ook nog aan de individuele designwensen van de klanten tegemoetkomen, zijn meer en meer in trek. De AquaSwitch Shower-set van de HSK badkamerexperts laat niets te wensen over op het gebied van functionaliteit en design. Zo kunnen professionals hun klanten de pure douchebeleving bieden.   

Een weldadige verfrissing van bovenaf of met een handdouche? Douchesets met AquaSwitch-functie bieden klanten beide opties: de douchekranen van de HSK badkamerexperts zijn uitgerust met een tuimelschakelaar en maken een eenvoudige keuze tussen hoofd- en handdouche mogelijk. De eenduidige symbolen voor de douchekop en de handdouche op de waterschakelaar maken de bediening zeer comfortabel. Daarnaast scoren de AquaSwitch kranen punten met een geheugenfunctie van de schakelaar die de voorkeuze ook na het uitschakelen van het water in de laatst gekozen positie houdt.

Design- en ontwerpflexibiliteit
De AquaSwitch-techniek is in alle drie Shower & Co designwerelden (Softcube, rond en hoekig) verkrijgbaar. De kraan scoort met zijn uitrustingsvarianten thermostaat, eenhendelkraan, universeel en elegante inbouwversies. Leidingen zijn daardoor niet meer zichtbaar – vooral optisch is dit een duidelijke opwaardering van de douche. Sanitair-professionals kunnen hun klanten nog meer flexibiliteit bieden dankzij het hoogwaardige glasplanchet in twee verschillende kleuruitvoeringen: wit en zwart. Zo past de douchekraan perfect bij de kleur van elke badkamer. Bijzonder praktisch: het echte glazen planchet biedt niet alleen een elegant design, maar ook extra ruimte voor douchebenodigdheden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist