De perfecte badkamer

Alles wat je er voor nodig hebt

De badkamer is de plek bij uitstek om even te onthaasten en relaxen. Het hedendaagse sanitair aanbod is daar helemaal op afgestemd. Er is tegenwoordig veel meer verkrijgbaar dan kille, witte tegels. De badkamer is helemaal af te stemmen op je persoonlijke smaak en wensen. Regendouches, warme kleuren sfeerverlichting of gezellige accessoires dragen allemaal bij aan de perfecte badkamer.

Raamdecoratie
In de perfecte badkamer is alles mooi op elkaar afgestemd. Dit geldt zeker voor de raamdecoratie. In de badkamer is het fijn dat je wat privacy kunt creëren. Niet iedereen hoeft binnen te kunnen kijken als je een moment voor jezelf hebt. Niet ieder type raamdecoratie is echter geschikt voor vochtige ruimtes. Plissé, lamellen of rolgordijnen zijn prima te gebruiken in de badkamer. Houd echter wel rekening met het materiaal dat je gebruikt. Kunststof of 100 % polyester is vochtwerend en gemakkelijk afneembaar met een doek.

Sunshower
Wellness maakt anno nu een belangrijk onderdeel uit van de badkamer. Een goed voorbeeld daar van is de Sunshower van Megadump Tiel. Vitamine D is belangrijk voor een goede weerstand en sterke botten. Zonlicht zorgt voor de aanmaak hier van. Sunshower geeft een veilige en gezonde dosis UV-licht tijdens het couchen. Het infrarood licht werkt ontspannend en verlicht pijntjes. Het warme dringt tot diep in de huid door en verwarmt spieren en gewrichten. De Sunshower is ontworpen voor gebruik in natte ruimtes en daardoor veilig in gebruik.

De perfecte badkamer is voor iedereen anders. Een sanitairspecialist in de regio heeft alle mogelijkheden op een rijtje in de showroom, zodat je op je gemak kan kijken hoe je jouw badkamer het beste in kan richten.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist