De Nuance serie van Thebalux

Badmeubelserie

De badmeubelserie Nuance is verder uitgebreid tot een nog completere serie met vele nieuwe keuzemogelijkheden om uw badmeubel te kunnen samenstellen geheel naar eigen smaak en wens.  

Nieuwe extra ruime onderkasten van 57cm hoog, nieuwe greeploze spoelkasten en spoelkasten met speelse “Tinto” grepen in vijf trendy kleuren die helemaal passen bij de huidige trend van gekleurde kranen. Een ander kenmerk van de Nuance serie, is een dieper meubel, de meubels zijn 51,5cm diep. Mooie grote meubels, leverbaar in de breedtematen 80cm, 100cm, 120cm, 140cm en 160cm. Keuze uit meerdere materialen wastafels, keramiek, mineraalmarmer, solide surface, maar ook betonnen wastafels, u kunt kiezen uit vier kleuren, Beton grijs, Beton donkergrijs, antraciet en het fraaie Beton zwart.

Kijk voor meer informatie op https://www.thebalux.nl/collectie/5191-nuance.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist