De herfst komt er aan

Meer tijd doorbrengen in je badkamer

Na de korte maar vaak intensieve zomermaanden ontstaat er behoefte aan rust en om je lekker terug te trekken in je eigen huis. Een trend, die past bij de herfst: “Regrouding”. Dit staat voor de sterke behoefte naar geborgenheid en om te aarden.

We worden continue overspoeld met nieuwe prikkels, nieuwe apps, nieuwe sportsoorten, nieuwe smoothies. Enerzijds staan we hiervoor open, maar tegelijkertijd zijn we op zoek naar betrouwbaarheid, structuur en een thuis waar we kunnen relaxen. Wie in deze herfst zijn rust wil hervinden, heeft hiervoor met een badkamer van Duravit de ideale plek om bij te tanken.

De badkamer Darling New is de oplossing voor esthetici: de badkamer met Darling New keramiek en L-Cube meubel zorgt in puur wit voor een minimalistische look. Diverse accessoires laten zich in deze staande variant nog eenvoudiger opbergen. Voor een opfrisser aan de wastafel is de extra diepe wasbak uit DuraCeram zeer geschikt. Voor deze c-bonded toepassing in hoogglans wit passen handdoeken en een badmat in trendy zwart-wit, rustgevende patronen zorgen voor meer geborgenheid.

Ontspannende alternatieven voor rustzoekers: in een Darling New ligbad, omringd met gekleurde kaarsen is het gemakkelijk ontspannen. Een extra lichtaccent wordt gezet met de zachte LED verlichting die aan de onderkant van het blad is bevestigd. Het licht zorgt niet alleen voor sfeer maar is ook praktisch bij de spiegelelementen van L-Cube. Ze geven een helder, dimbaar en blindvrij licht.

Duravit heeft nog een tip voor de komende herfst: natuurlijke houtoppervlakken zoals het L-Cube meubel in mediterraan eiken of Pine Terra of een Vero meubel in Tessiner kersenhout optiek gecombineerd met witte keramiek. Zo ontstaat een mooie harmonie in aardse tinten.


Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist