Dansani dubbele wastafels

Square

De dubbele wastafel wint aan populariteit. Niet verwonderlijk, want dubbel wascomfort maakt de drukke 'ochtendspits' in de badkamer een stuk relaxter. De Deense badkamermeubelfabrikant Dansani biedt diverse mogelijkheden voor het realiseren van een dubbele wastafel. De kleinste dubbele wastafel is slechts één meter breed. Daarmee kan ook de kleine badkamer worden ingericht tot een comfortabele ruimte voor simultaan gebruik.Dansani biedt een keuze uit diverse meubels die kunnen worden gecombineerd met een wastafel naar wens. Naast de keuze voor de kleur en uitvoering van het meubel, is het de wastafel die in belangrijke mate het 'gezicht' van het geheel bepaalt. Dansani biedt diverse wastafels van keramiek of gegoten marmer, met een dikke of juist uiterst platte rand, als volledig meubelbedekkend geheel of als losse opzetkom. Bij de volledige dekkende wastafels is er daarnaast nog een keuze uit twee gescheiden waskommen in het geheel, of één brede enkele wasgoot die ruimte biedt voor twee.

Minimalistisch plat
De volledig dekkende, rechthoekige wastafel Kantate is gemaakt van keramiek en heeft een zeer dunne rand. Een gewilde optie voor liefhebbers van een minimalistische uitstraling. De 101 cm brede wastafel biedt één brede wasgoot met afgeronde hoeken en is voorzien van twee kraangaten. Kantate biedt ook wastafels in minimalistisch design met twee aparte waskommen. Hierbij is er een keuze uit een wastafel van 141 cm of 121 cm breed.

Robuuste eenvoud
De wastafel Allegro is gemaakt van gegoten marmer met een dikkere rand en biedt twee diepe, ruime waskommen. Voor een robuuste, stevige uitstraling zorgt de moderne, rechthoekige wastafel Domino van gegoten marmer. De stijlkenmerken zijn een brede rand, strakke hoeken en twee glooiende, diepe waskommen. Eenzelfde robuuste uitstraling heeft de keramische wastafel Square. Strakke lijnen en een sober design bepalen het gezicht van Square. Deze wastafel is voor zien van één strak gevormde brede waskom voor twee; leverbaar in 100 cm of 120 cm breedte.

Modern landelijk
Voor een moderne landelijke uitstraling is de Piano opzetkom een mooie optie. De ovale, keramische waskom heeft een organische vorm en is voorzien van een kraanbank. Twee waskommen naast elkaar zorgen voor een sfeervolle, moderne en comfortabele badkamer.

Sfeer en comfort naar wens
De badkamermeubels van Dansani bieden een ruime keuze, met of zonder greep, in de diverse moderne kleuren en houtdessins, met enkele of dubbele laden. Daarnaast is er een keuze voor diverse lichtspiegels en spiegelkasten om het geheel in comfort en stijl naar eigen wens af te ronden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist