Coza badkameraccessoires

Where plastic meets wood

Brazilië staat bekend om haar zomerse carnaval en warme temperaturen. Aan dit rijtje kunnen we Coza met de Bios-lijn toevoegen. Een productlijn gemaakt van 40% milieuvriendelijk hout.

Schalen, storage en dispensers. Voor de keuken, badkamer en toilet. Coza is van alle markten thuis. Het is allemaal bijna voor de helft gemaakt van lignin: een organische stof afkomstig uit milieuvriendelijk en gecertificeerd hout. En dat is te zien. De mooie robuuste houten kleur is goed te combineren met modern en klassiek kunststoffen accessoires.

Coza staat voor milieuvriendelijk. Alle kunststof producten zijn ofwel gemaakt met milieuvriendelijke grondstoffen zoals het genoemde lignin, of ze zijn makkelijk af te breken. Christinna Zatti is ontwerpster, mede eigenaar en gepassioneerd ecodesigner. Samen met haar drie dochters zwaait ze de scepter over het bedrijf. Kenmerkend voor de producten van het Braziliaanse Coza zijn het brede spectrum aan diepe kleuren en de eenvoudige zuivere vormen.

Ecodesign dus in kunststof. Betekent dat per definitie duur? Nee hoor. Als er woorden als ‘ecologisch' en ‘milieuvriendelijk' staan geschreven, denken veel mensen dat de prijs daar dan ook naar is. Mis. Over de productie van Coza is nagedacht, maar dat maakt de lijn zeker niet onbetaalbaar.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist