Clou randloze toiletten

écht functioneel en écht design

Randloze toiletten zijn de nieuwe norm geworden. Het idee van randloos blijft echter vaak beperkt tot een marketing concept. Het design wordt het slachtoffer van de vraag naar functionaliteit. Bij het Hammock toilet is randloos echter een functionele realiteit geworden. Écht randloos, écht functioneel en écht design. We zijn bijzonder trots om dit toilet te presenteren.

Het Hammock toilet is ontstaan uit de wens om het beste randloze toilet in de markt te realiseren. Zonder compromissen. Zowel functionaliteit als design moeten van de hoogste kwaliteit zijn. Zo heeft u zelfs geen doorstroombegrenzer nodig. Iets wat bij de meeste randloze toiletten in de markt wel het geval is. Het Hammock toilet is tot in de kleinste details getest. En daarvoor heeft Clou zich niet beperkt tot de CE-vereisten. Het Hammock toilet doorstaat met glans testen die 50% zwaarder zijn. Het toilet spoelt goed, het spoelt volledig en het spettert niet. Én het ziet er fantastisch uit!

Sober, gestroomlijnd, rustgevend. Het design van het Hammock toilet is een streling voor het oog. Het deksel sluit perfect aan op de vloeiende vorm van het toilet. Het is bijna jammer dat je hier niets van ziet tijdens het gebruik.

Net zo makkelijk tijdens het poetsen, volledig randloos, zonder hoekjes en kantjes. Maar ook comfortabel in gebruik dankzij een zitting en deksel met soft-close. De zitting met quickrelease verwijdert zich eenvoudig, zonder poespas, optillen en klaar.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist