Clou badkamers

Complete concepten

Al ruim 22 jaar is Clou hét adres voor badkamers die net even ánders zijn dan anders. Badkamers waarbij betaalbare kwaliteit, innovatieve materialen en topdesign hand in hand gaan. In samenwerking met een vast team van nationale en internationale ontwerpers ontwikkelt en produceert Clou zelf producten voor badkamer en toilet. Van designwastafels en fonteinen, baden en toiletten, tot aan complete badkamermeubels en bijpassende accessoires zoals kranen, spiegels en verlichting. Deze keer in de spotlights: de badkamers Wash Me en Match Me van Clou. Om naar eigen mogelijkheden mee uit te pakken; van intiem tot imposant; van strak minimalistisch tot een meer speelsere sfeer. Clou inspireert altijd.Wash Me badkamer
Design: René Holten

In deze moderne badkamer is gekozen voor een strakke symmetrie. Zo hangen aan de muur twee losse wasbakken met twee spiegels in planchet erboven en twee verticale kolomkasten. De wastafels zijn gemaakt van wit keramiek en als opzetwastafels gemonteerd op een ladekast in wit hoogglans. Ook de kolomkasten zijn wit hoogglans afgewerkt. Rechte, strakke vormen zijn ook karakteristiek voor het royale, vrijstaande ligbad uit de Wash Me serie. Een ligbad van 220 cm lang en 85 cm breed, mét aflegplateau. Hier gecombineerd met een vrijstaande badmengkraan met handdouche. In plaats van een helemaal witte badkamer, en daarmee een stuk visuele rust, biedt de uitgebreide Wash Me collectie veel meer keuze. Zo zijn er fonteinen en wastafels van bijvoorbeeld gezoet basalt en beton. En kunnen de kasten ook afgewerkt worden in drie houtsoorten: pearl eiken, ottawa den en verona eik. En: de waterstoppen zijn allemaal gemaakt van gekleurd siliconenrubber!
Wash Me: innovatief en tijdloos tegelijk.

Match Me badkamer
Design: Peter Littmann

Het Match Me concept biedt vooral een enorme ontwerpvrijheid. Dit komt omdat ontwerper Peter Littmann zich voor het concept heeft laten inspireren door Lego. ‘Ook de losse bouwstenen van Match Me dagen uit tot het maken van fantasierijke composities’, aldus Littmann. ‘Klanten bouwen eenvoudig een wastafel, lade- en kolomkast compleet naar eigen ontwerp. En dankzij de ruime keuze in maatvoering kan aan elke stijl, sfeer en smaak worden voldaan.’

Blikvanger in deze moderne badkamer is het ovale, vrijstaande bad van InBe, geflankeerd door een vrijstaande badmengkraan met handdouche. Links het functionele gedeelte met de wastafel, onderbouw- en kolomkasten, waarbij een lang wit planchet, aan de voorzijde afgewerkt in donker eiken, de rode lijn is. Als een iets terug liggende plint zorgt deze voor diepte, voor een extra dimensie. De opzetwastafel in wit keramiek is gecombineerd met de mengkraan Xo. De vele Match Me elementen zijn onderling naar eigen idee te combineren; kasten in twee hoogtes, de planchets in diverse breedtes en (hout)kleuren. Doordat de wastafel-onderkast en de onderste kolomkasten even hoog zijn, straalt deze badkamer rust uit. Een prachtige mozaïekwand vormt het decor van een fijne douche. Een vrijhangend toilet in wit keramiek maakt de badkamer in stijl af. De zeepdispensers en het toiletborstelgarnituur komen uit de Sjokker-collectie van Clou.
Match Me: uitdagend en inspirerend.


Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist