Clou badkamers

Match me

Match Me is een vernieuwend badkamerconcept van Clou, waarmee tientallen creatieve combinaties mogelijk zijn; voor grote en kleinere badkamers en toiletten. Voor openbare projecten of toepassingen in de privésfeer. Het badmeubelprogramma is modulair van opbouw en biedt keuze uit diverse lade- en kolomkasten, planchets en wastafels. Mooie meubels om naar eigen idee mee te mixen & matchen. In kleur én materiaal.

Clou staat voor verfrissend design van eigen bodem, voor badkamers met nét dat beetje méér. Het Match Me programma is daar een mooi voorbeeld van. Ontwerper Peter Littmann vertelt hoe hij geïnspireerd is door Lego-steentjes.

Net als Lego
Peter Littmann: ‘Mijn kinderen en ik spelen vaak met Lego. De gekleurde bouwstenen in verschillende maten dagen je uit tot fantasierijke composities. Ook Match Me geeft je de mogelijkheid je badkamer in te richten naar eigen idee en smaak. Met de los te ‘stapelen’ bouwstenen van Match Me maak je een wastafelmeubel, lade- en kolomkast naar eigen idee; in diverse maten, stijlen en kleuren. De uit-stekende wastafels en dikkere, opliggende fronten geven diepte aan elke combinatie. Ga de uitdaging aan: Match me!’

Modulair programma
Het innovatieve Match Me badkamerconcept is modulair. Dat betekent dat alle lade- en kolomkasten, planchets en wastafels onderling gecombineerd kunnen worden. Van een simpel ladekastje met enkele wastafel, tot meubelcomposities met royale kolomkasten, dubbele wastafels en spiegelkasten. Match Me betekent volledige ontwerpvrijheid; voor elke smaak én voor elk budget.

Brede keuze
Match Me bestaat uit diverse items. Centraal staan de planchets in 6 maten: 40 cm, 90 cm, 120 cm, 150 cm, 180 cm en 210 cm breed. In wit melamine, of wit melamine met zijkanten in zwart eiken, hoogglans wit gelakt of de HPL-kwaliteiten pearl eiken, ottawa den of verona eik. Onder de planchets is plaats voor de bijpassende ladekasten van 40 of 70 cm. De hangende kolomkasten zijn 104 en 151 cm hoog. De ladekasten, kolomkasten en spiegelkasten zijn er in wit melamine of hoogglans wit gelakt. De Match Me wastafels zijn 70 cm breed en verkrijgbaar in wit keramiek of mineral marmer.

Mini Match Me
Speciaal voor toiletten en wat kleinere badkamers brengt Clou de Mini Match Me. Met planchets van 70 cm, 90 cm, 120 cm en 140 cm breed, een ladekast van 45 cm voor onder een planchet en wastafels van 45 cm breed. Om ook naar eigen idee, smaak en mogelijkheden qua ruimte een eigen wastafelmeubel samen te stellen. Met (Mini) Match Me past het altijd!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist