Cleopatra stoomdouche

Modular stoom

Cleopatra, de Nederlandse producent van wellness producten, breidt haar succesvolle Modulair Stoom concept uit met nieuwe mogelijkheden. Het bedrijf heeft speciale glazen wanden ontwikkeld, behalve in verschillende standaard afmetingen, ook verkrijgbaar in maatwerk. Daarnaast is een comfortabel ´soft touch´ bankje in het assortiment opgenomen.

Het beste van twee werelden
Inloopdouches zijn door hun gebruiksgemak en strakke vormgeving zeer populair in badkamers. Doordat ze open zijn, verliezen ze echter snel warmte en wordt de badkamer mogelijk nat. Modulair Stoom van Cleopatra maakt hier een einde aan, doordat de ruimte wordt afgesloten met een glazen wand en een speciaal dak. De wanden zijn verkrijgbaar voor 3 verschillende configuraties, te weten voor een nis, L-vormige ruimtes (twee glazen wanden) of een U-vorm (drie glazen wanden). Het dak wordt op maat gemaakt en is middels speciale profielen perfect aan te sluiten op elk gekozen wand. Het geheel vormt een strak en transparant beeld dat perfect integreert in iedere badkamerstijl.

Stoomdouchen in iedere badkamer mogelijk
Modulair Stoom houdt in dat consumenten naar wens hun eigen stoomdouche voor de badkamer kunnen samenstellen. Doordat Cleopatra maatwerk levert, is er geen badkamer te groot of te klein. Naast de bestaande stoombankjes ontstaan er ook andere mogelijkheden om optimaal te ontspannen, bijvoorbeeld met een nieuw uitneembaar soft touch bankje.. Om te douchen met muziek kunnen zelfs speakers naar wens op maat worden ingebouwd. En met accessoires als aromatherapie en lichttherapie, wordt iedere badkamer eenvoudig een waar 'wellness centre'.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist