Cleopatra designbaden

Wellpool


Cleopatra, één van de grootste Nederlandse producenten van wellness producten,

introduceert de ´WellPool´, een nieuwe lijn designbaden en whirlpools ontworpen door Robert Bronwasser. Een deel van de omzet gaat via een actie van Well Water naar Simavi en wordt gebruikt voor de aanleg van water(put)projecten in Afrika.

 

Drie luxe designvarianten

Bij de WellPool baden staan heldere lijnen, strakke vormen en vooral comfort centraal. Het resultaat is een drietal baden met een buitenmaat van 180 x 80 cm en elk een eigen karakter dat is terug te vinden in de binnenzijde van de baden. ´Square´ heeft een strakke vorm, ´Soft´ is eigentijds met afgeronde hoeken en ´Oval´ biedt een vloeiende ovale contour voor extra comfort. De WellPool lijn is leverbaar met of zonder whirlpoolsystemen, zoals lucht, water of een combinatie. Het ontwerp is van de hand van Robert Bronwasser van SMOOL Designstudio. Bronwasser ontwerpt herkenbare producten voor innovatieve bedrijven en bekende merken.

Donatie voor waterputten in Afrika

Volgens schattingen van de VN hebben ruim één miljard mensen niet of nauwelijks

toegang tot schoon water. Cleopatra heeft met haar ‘water’ producten een directe link met water en draagt graag bij aan wereldwijde beschikbaarheid van water. Daarom start Cleopatra rondom de nieuwe badenlijn WellPool een samenwerking met ‘Well Water’. Deze nieuwe Nederlandse leverancier van bron- en mineraalwater draagt met het concept ´water-voor-water´ bij aan het aanleggen van waterputten in Afrika. Cleopatra presenteert Well Water bij de WellPool-baden en doneert een deel van de WellPool-badenomzet 2009 aan de Well Water actie voor Simavi.

Kijk voor meer informatie op: www.cleopatra.nl 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist