Cleopatra badkamers

Wellness Experience Center

Zelf de allernieuwste en beste wellness-producten uitproberen. Een innovatief douche-systeem, een modulaire stoomcabine of een luxe bubbelbad met ingebouwde verlichting, alles staat vanaf vandaag in één mooi ontworpen mini-wellness center klaar om te proberen.

Persoonlijke beleving
In het volledig vernieuwde Wellness Experience Center kunnen klanten de whirlpools, stoomdouches en kranen van Cleopatra en Hansgrohe zelf uitproberen. “Je kunt erover lezen, je kunt ernaar kijken, maar het gaat uiteindelijk om de persoonlijke beleving”, vertelt commercieel manager Marcel Mol.

“Om een totaal beleving te creëren is het belangrijk dat alles klopt, daarvoor is een goed ontwerp het uitgangspunt maar ook complementaire producten als vloer, wandafwerking, audio, verlichting en meubelmaatwerk zijn onmisbaar”, aldus Marcel. “Al deze aspecten zijn samengevat in het verrassende ontwerp door Bertram Beerbaum van Studio Designa” .

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist