Burgmans Sanitair

Puur zwart wit

Steeds meer architecten, ontwerpers en badkamerspecialisten werken met het uitgebreide assortiment PUURWIT producten van Burgmans Sanitair. Het concept is simpel, het resultaat is verbluffend. Kies de bak en de opties, bepaal de afmetingen en binnen enkele weken bent u in het bezit van een prachtige maatwerk solid surface wastafel. Naast het assortiment PUURWIT wastafelbladen introduceert Burgmans Sanitair de PUURZWARTWIT wastafelbladen.

Deze design wastafelbladen worden vervaardigd uit het waterdichte nanocompact in de kleur mat zwart en worden voorzien van één of meerdere solid surface onderbouw- of opbouwbakken. Nanocompact is een 10mm massief materiaal, 100% waterdicht en opgebouwd uit hoogwaardige celluloselagen en thermohardend hars, waarvan de toplaag afgewerkt is met een nanotech-coating. Alle wastafelbladen worden naadloos afgewerkt: vuil en bacteriën krijgen geen kans!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamermeubels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist