BetteStarlet Spirit

Dunne badrand en strakke hoeken

Wat maakt een ligbad bijzonder? De mix van een ultiem comfort, een prachtig design, duurzaamheid in het belang van het milieu en een probleemloze levensduur. Er is één fabrikant die aan al uw wensen tegemoet komt, namelijk het A-merk Bette. Een goed voorbeeld is het nieuwe inbouw ligbad BetteStarlet Spirit. Bij dit ligbad is de badrand zeer elegant, slechts 8 mm dun, en zijn de hoeken strakker dan ooit. Dit geeft het nieuwe ligbad een onderscheidende signatuur. Het ligbad heeft forse afmetingen, dus is ook geschikt voor comfortabel baden voor twee personen. En wenst u een bijpassende wastafel, dan biedt de BetteComodo uitkomst, want die heeft eveneens een 8 mm dunne rand. Qua materiaal geniet u jarenlang van het duurzame geglazuurde titaanstaal. Bij vakbekwame installatie geeft Bette 30 jaar garantie.

De BetteStarlet Spirit is een uitbreiding op de iconische serie Bette Starlet Collection. Een serie met een universele vormgeving met 14 modellen inbouwbaden, semi vrijstaand en vrijstaande ligbaden. Mede door het duurzame geglazuurde titaanstaal, al 20 jaar met succes toegepast. Bij de nieuwe inbouwligbaden BetteStarlet Spirit is de badrand gereduceerd van 30 naar slechts 8 mm. Daarnaast zijn de hoeken veel strakker door de verkleining van de radius van R20 naar R5. Deze vernieuwingen geven dit inbouwligbad een elegant moderne vormgeving.

Probleemloos genieten
Naast het verfijnde optische design biedt de BetteStarlet Spirit veel comfort. De ligvlakken van de twee modellen, 1.700 x 750 en 1.800 x 800 mm, zijn ruimschoots geschikt voor twee personen. De afvoer zit dan niet in de weg, want die is in het midden geplaatst. De flinke badranden zorgen voor een goede ondersteuning van de armen en hebben bovendien als voordeel dat er allerlei voorwerpen geplaatst kunnen worden. Brandende kaarsen, gel, shampoo, etc. Dit is geen enkel probleem, want het sterke glazuur is hier perfect tegen bestand, alsook tegen nagellak en heet kaarsvet. Als het bad als douche wordt toegepast is er voldoende sta ruimte. In dat geval kan het glazuur optioneel van extra antislip worden voorzien, zodat uitglijden wordt voorkomen.

Wastafel in bijpassend design
De wastafels van de serie BetteComodo zijn qua design verwant en hebben eveneens de elegante rand van 8 mm. Het inbouwmodel is in drie afmetingen leverbaar: 600 x 495, 800 x 495 en 1.000 x 495 mm. Indien gewenst met een strakke onderbouwkast uit de serie BetteModules.

Over Bette
Bette is specialist voor luxe badkamerobjecten uit duurzaam, geglazuurd titaanstaal, zoals ligbaden, douchevloeren en wastafels. Het familiebedrijf Bette werd in 1952 door Heinrich Bette en Günther Schlichtherle in het Westfaalse Delbrück opgericht en is gespecialiseerd in het vormen en glazuren van staal. Op de productiefaciliteit en het kantoor van Bette in Delbrück, werken momenteel 370 medewerkers. Bette produceert, uitsluitend in Duitsland, meer dan 600 verschillende modellen ligbaden, douchevloeren en wastafels, die in een groot aantal kleuren kunnen worden afgewerkt. 

In haar productie combineert Bette hightech technologie met ambachtelijk maatwerk. Inmiddels wordt meer dan de helft van de producten vervaardigd op basis van de wensen van de klant. De natuurlijke materialen glas, water en staal worden verwerkt tot producten die in een grote diversiteit aan vormen, afmetingen en kleuren worden aangeboden en met het Bette glazuur veredeld worden tot duurzaam titaanstaal/glazuur. Duurzaam, huidvriendelijk en hygiënisch: op het geglazuurde oppervlak hebben schimmels en bacteriën geen kans. Dat wordt tevens door de TÜV Rheinland bevestigd. Bette verleent daarom op haar producten 30 jaar garantie bij aanschaf/installatie via een badkamerspeciaalzaak.

 
Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist