BetteSpace trapeziumvormige baden

Flexibel inzetbaar

In een badkamer is niet altijd voldoende ruimte aanwezig. Om voldoende bewegingsvrijheid te creëren en toch van een weldadig bad te genieten, heeft A-merk fabrikant Bette de badencollectie BetteSpace ontwikkeld. Deze baden hebben een trapeziumvorm, zodat zij perfect zijn in te passen in kleine en middelgrote badkamers. Dankzij deze vorm kan de ruimte in de badkamer optimaal worden benut en kan men toch maximaal genieten van badcomfort. Afhankelijk van de ruimte kunt u kiezen uit drie modellen: een eenpersoonsbad, een comfortabele bad/douche-combinatie en een duobad voor badplezier voor twee personen.

BetteSpace is vormgegeven door Designbüro Tesseraux + Partner uit Potsdam. Zij hebben een puristische vorm gecreëerd met een breed rug gedeelte en een naar het voeteneind smaller toe lopend deel. Daardoor bespaart het bad waardevolle ruimte in elke badkamer. Elk van de baden heeft naast een breed rug gedeelte een schuin vlak dat voor een comfortabel zitcomfort zorgt. Het royale ligvlak is zelfs 134 cm lang. Dat nodigt uit om een lang bad te nemen en maakt het ook voor lange mensen mogelijk om zich weldadig onder te dompelen in een warm bad. “Want een bad nemen is kwaliteitstijd voor ons en onze geliefden. Deze luxe zou niet alleen aan grote badkamers voorbehouden moeten zijn, maar in iedere badkamer. Daarvoor zorgt de BetteSpace“, aldus Sven Rensinghoff, hoofd Marketing bij Bette.

Ideaal voor klein tot middelgroot
De BetteSpace S is de meest ruimtebesparende variant van deze collectie. Met een breedte van 75 cm aan de ligzijde en 60 cm aan het voeteneinde, wordt de bestaan-de ruimte in kleine en middelgrote badkamers optimaal gebruikt. Net als de andere baden is de lengte 170 cm bij een diepte van 42 cm, zodat één persoon genoeg ruimte heeft voor comfortabel en langdurig bad. De BetteSpace S is zowel leverbaar voor een linker- als rechterhoek.

Douchen en baden in één
Als in de badkamer alleen ruimte voor een bad of een douche is, maar noch van het ene noch van het andere kan worden afgezien, vormt de BetteSpace M de ideale oplossing. Met een breedte van 90 cm aan het hoofdeinde en 75 cm aan het voeteneinde biedt het eveneens 42 cm diepe bad genoeg sta ruimte om te douchen, en meer dan voldoende ruimte om te baden. Ook deze baden zijn leverbaar voor zowel een linker- als een rechterhoek.

Badplezier met z'n tweeën
Door de forse breedte van 130 cm kunnen met de BetteSpace L zelfs twee perso-nen gezellig naast elkaar in bad. Dankzij het 75 cm brede voeteneinde bespaart dit bad bijna een halve vierkante meter ruimte. Zo ontstaat er meer bewegingsvrijheid in kleine en middelgrote badkamers, en genieten mensen samen van veel comfort en een echte wellness beleving.

Duurzaam, huidvriendelijk, onderhoudsarm
Typisch voor alle drie de BetteSpace-baden uit huize Bette is de hoge verwerkingskwaliteit waarmee het geglazuurde titaanstaal in vorm is gebracht. De schuine vlakken en zorgvuldig gedefinieerde rondingen, daar waar het lichaam bij het baden tegen aan rusten, zorgen voor een zacht en goed aanvoelend comfortgevoel. Daarbij is het geglazuurde titaanstaal uiterst robuust, duurzaam en heeft een huidvriendelijk warmtebehoudend oppervlak, dat bovendien zeer onderhoudsarm is. Men kan gerust 's avonds van een romantisch bad genieten met kaarsen op de badrand, zonder zich zorgen te hoeven maken, want BetteSpace raakt niet beschadigd.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist