BetteCraft wastafel-kom

Sculpturale perfectie

De nieuwe BetteCraft wastafel-kom combineert het beste uit twee werelden: de sculpturale schoonheid van zeer fijn porselein en het ideale materiaal voor in de badkamer, geglazuurd titaanstaal. Dankzij de bijzondere vormgeving, het robuuste materiaal en de vele gebruikersvoordelen, is fabrikant Bette onlangs bekroond met de Design Plus Award 2019.

Bij BetteCraft denkt men aan fijn Chinees porselein, zo kunstzinnig en volmaakt ziet de wastafel-kom eruit. De zachte en ronde vormtaal is een ontwerp van het designbureau Tesseraux & Partner. Deze vormgeving komt eigenlijk niet overeen met de aard van het uiterst harde en robuuste materiaal en wordt eerder met keramiek geassocieerd. In feite wordt iedere BetteCraft wastafel-kom met een speciaal industrieel proces handmatig gevormd en vervolgens van binnen en buiten geglazuurd. Zo ontstaat een reinigingsvriendelijke, duurzame en onverwoestbare wastafel-kom met een hoge gebruikswaarde en een garantie van 30 jaar.

Schoonheid in dienst van functie
Als de BetteCraft wastafel-kom op een console of meubel wordt geplaatst ziet dat er bewonderend uit. De wastafel-kom lijkt het licht aan te trekken en daarmee ieders blikken. Dankzij de twee afmetingen, 350 en 450 mm, kunt u de wastafel-kom op iedere ondergrond plaatsen. In zowel grote als kleine badkamers, evenals in toiletruimten.

Exclusieve kleuren en effecten
Geen enkele fabrikant biedt u zo veel kleuren en bijzondere kleureffecten. Naast elegant wit is de wastafel-kom in een groot aantal sanitairkleuren te leveren. Bovendien in 22 matte kleuren en in bijzondere en exclusieve effect-kleuren. Zoals het schitterende Midnight, het fluweelzachte Blue Satin en het changerende groene Forest.

Liefde voor details
Ook bij de BetteCraft is de perfectie tot in kleinste details doorgevoerd. Voor liefhebbers kan het deksel van de afvoer in de meeste kleuren worden geleverd.

Over Bette
Bette is specialist voor luxe badkamerobjecten uit duurzaam, geglazuurd titaanstaal, zoals ligbaden, douchevloeren en wastafels. Het familiebedrijf Bette werd in 1952 door Heinrich Bette en Günther Schlichtherle in het Westfaalse Delbrück opgericht en is gespecialiseerd in het vormen en glazuren van staal. Op de productiefaciliteit en het kantoor van Bette in Delbrück, werken momenteel 380 medewerkers. Bette produceert, uitsluitend in Duitsland, meer dan 600 verschillende modellen ligbaden, douchevloeren en wastafels, die in een groot aantal kleuren kunnen worden afgewerkt.

In haar productie combineert Bette hightech technologie met ambachtelijk maatwerk. Inmiddels wordt meer dan de helft van de producten vervaardigd op basis van de wensen van de klant. De natuurlijke materialen glas, water en staal worden verwerkt tot producten die in een grote diversiteit aan vormen, afmetingen en kleuren worden aangeboden en met het Bette glazuur veredeld worden tot duurzaam titaanstaal/glazuur. Duurzaam, huidvriendelijk en hygiënisch: op het geglazuurde oppervlak hebben schimmels en bacteriën geen kans. Dat wordt tevens door de TÜV Rheinland bevestigd. Bette verleent daarom op haar producten 30 jaar garantie bij aanschaf/installatie via een badkamerspeciaalzaak.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist