BetteAir

(R)evolutie van douchevloer naar douchetegel

Vlak, strak, perfect in de vloer van de badkamer geïntegreerd: de nieuwe en revolutionaire douchetegel BetteAir. Met BetteAir introduceert Bette als eerste fabrikant ter wereld een douchevloer in de vorm van een douchetegel. Ontwerper Dominik Tesseraux: “dankzij de afmetingen die gelijk zijn als grote tegels integreert BetteAir perfect in de vloer en valt nauwelijks op. Daarbij heeft de nieuwe douchetegel alle voordelen van een tegel, echter niet de nadelen, zoals de kans op lekkage. Dit is te danken aan het duurzame geglazuurde titaanstaal, die de douchetegel bovendien een esthetisch design geeft. Bovendien is de douchetegel vrij van voegen en daardoor zeer hygiënisch en eenvoudig schoon te maken. Naast het exclusieve ontwerp is de bodemgelijke montage een echte revolutie. Want de douchetegel kan net als bijvoorbeeld keramische tegels, direct op de vloer worden gelijmd.”

Afmetingen conform tegels
Bij het woord douchetegel denkt men in eerste instantie aan een keramische of een natuurstenen tegel. Bette heeft de naam douchetegel bewust gekozen, omdat BetteAir dezelfde eigenschappen heeft als een tegel. De vorm, afmetingen en montage zijn namelijk hetzelfde als bij grote tegels. Om die specifieke vorm te produceren heeft Bette een uniek productieproces ontwikkeld en de dikte weten te reduceren van 30 naar 10 mm. Conform de dikte van gangbare keramische tegels. Ook de hoeken zijn zeer strak en hebben een hoekradius van slechts R8. Al deze aspecten geven BetteAir de looks van een strakke tegel.

Nieuwe en zelfreinigende afvoer|
Ook de afvoer heeft Bette volledig nieuw ontwikkeld. Deze is net zo vlak als het omliggende oppervlak, zodat deze niet voelbaar is. De kleur van het afvoerdeksel is ook gelijk aan de douchetegel, zodat deze een prachtig geheel vormt. Het water stroomt door een spleet van slechts 3 mm. Dit lijkt gering echter de afvoer capaciteit van 0,6 l/s is ruim voldoende voor bijvoorbeeld regendouches. Voor de reiniging kan het deksel eenvoudig uitgenomen worden. Veel te reinigen valt er overigens niet, want de afvoer is zelfreinigend. In de afvoer en sifon kunnen geen haren achterblijven.

Vele kleuren en afmetingen
Voor veel ruimtelijk comfort is de douchetegel BetteAir leverbaar in 8 afmetingen. De vierkante modellen zijn 900 en 1.000 mm, de rechthoekige modellen lopen van 1.000 x 900 mm tot zelfs de XL-maten 1.400 x 900 mm en 1.400 x 1.000 mm. Om de douchetegel harmonieus of juist opvallend te integreren is deze leverbaar in 31 kleuren. U kunt kiezen uit 8 sanitairkleuren, 22 exclusieve matkleuren en de bijzondere effectkleur Blue Satin.

Hoogste klasse C antislip
Voor het voorkomen van uitglijden kan de douchetegel BetteAir optioneel worden geleverd met een onzichtbare antislip coating. Daarbij kunt u kiezen uit BetteAntirutsch Pro of het nieuwe nog effectievere BetteAntirutsch Sense, speciaal ontwikkeld voor de glanskleuren. Met BetteAntirutsch Sense voldoet Bette aan de hoogste waarderingsklasse C volgens DIN 51097. Hiermee is Bette uniek want geen andere fabrikant kan aan klasse C voldoen.

Geen geluidsoverlast
Om geluidsoverlast s ’nachts te voorkomen, ideaal bij bijvoorbeeld appartementen, is BetteAir uitgerust met een geluiddempende voering. Dit zorgt ervoor dat tijdens het douchen het geluidsniveau lager is dan 17 dB(A). Hiermee voldoet BetteAir aan geluidsklasse 3 van de norm VDI 4100.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist