Badkamertrends 2019

Een bidet

 

Iedereen die wel eens in het buitenland is geweest, zal een bidet zijn tegengekomen in de badkamer of het toilet. Waar een bidet in de badkamer in veel landen in veel landen volledig ingeburgerd is, zien we in Nederland de afgelopen jaren pas een groei in de vraag er naar.

Een bidet is het beste te omschrijven als een pot met een kraantje, dat het uiterlijk heeft van een klein toilet. Het is echter geen WC, maar een wastafel. Je gebruikt een bidet om na het toiletbezoek de onderzijde van het lichaam met water te reinigen. Een bidet is praktisch en hygiënisch voor het wassen van de intieme delen. Ze worden echter ook veel gebruikt voor het wassen van de voeten. Daarnaast geeft een bidet je badkamer de unieke en elegante uitstraling van een Frans badhuis. We raden je aan om een bidet via Tegeldepot.nl in huis te halen.

Douche WC
De overtreffende trap van een bidet is een douche wc. Een douche wc zorgt voor een fris en verzorgd gevoel alsof je net onder de douche vandaan komt. Met aangename waterstralen wordt het onderlichaam grondig gereinigd. Een traditioneel toilet waarbij je alleen toiletpapier gebruikt kan niet op tegen de verzorgende waterstralen van een douche wc. Deze moderne wc’s zijn vaak uitgerust met diverse programma’s en bieden keuze uit een pulserende massagedouche, een draaiende douche-arm, een speciale ladydouche voor de intieme hygiëne van de vrouw en een föhn voor warme lucht.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist