Badkamertrends 2013

Ontspannen in luxe

Badkamertrends 2013 staan in het teken van ontspannen en genieten in stijl. De badkamer anno 2013 is een luxe wellness ruimte geworden. Een regendouche, een bubbelbad en zelfs een sauna. Bekijk snel de laatste trends en ga genieten.


Luxe regendouches
In 2013 is een luxe regendouche niet meer weg te denken. Douchen speelt een hoofdrol in het gevoel van persoonlijk welzijn.

Over het algemeen geldt dat een grotere hoofddouche zorgt voor meer doucheplezier. Een echte trendzetter hierin is bijvoorbeeld HansGrohe.

Luxe baden
Steeds meer merken zorgen voor comfort in bad al dan niet met bubbels.

Vrijstaande baden zullen in 2013 een steeds belangrijkere rol gaan spelen.

Wellness
Heb je wat meer ruimte dan is een sauna of infraroodcabine een mooie aanvulling om optimaal tot rust te komen.


Overweegt u om een nieuwe badkamer?
Natuurlijk hoeft u niet alle trends te volgen, maar het is prettig om te wetten dat anno 2013 de mogelijkheden onbegrensd zijn.

Wit u een nieuwe badkamer aanschaffen, dan is een goed advies goud waard. Op WonenWonen.nl zijn alle bedrijven 5-sterrenspecialist. Dit betekend dat zij het bieden van een goed advies extra belangrijk vinden.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist