BAdkamers van Grohe

Zingen onder der douche


Driekwart van de Nederlanders zingt onder de douche om er vrolijk van te worden. In het derde grote landelijke douche-onderzoek van Grohe geeft een ruime meerderheid aan dat het humeur bepalend is voor wélk lied men zingt. Hoewel het nummer ‘Als de morgen is gekomen’ van Jan Smit de ábsolute douchekraker is, zingt het Nederlands publiek het liefst samen met Marco Borsato in eigen persoon een liedje onder de douche. Grohe geeft Nederlanders vanaf deze week via http://www.zingenonderdedouche.nl een platform om hun zangtalenten onder de douche ten gehore te brengen. Ze maken hiermee onder andere kans op het inzingen van een radiocommercial van de sanitairfabrikant.

Veel Nederlanders zijn er niet van overtuigd dat ze een goede zangstem hebben (58%). Een kwart van de Nederlanders is wel positief over zijn/haar zangkunsten onder de douche. Zij geven aan dat hun doucheliederen altijd goed klinken.

Een hele grote groep Nederlanders denkt dat de eigen partner of andere gezinsleden er niet op zitten te wachten dat men onder de douche zingt. Het weerhoudt de meesten er echter niet van om lekker te galmen onder de douche. Het is leuk om te doen en eigenlijk gaat het gewoon vanzelf.

Hazes favoriet bij verliefdheid

Het merendeel van de Nederlanders (57%) krijgt energie van zingen onder de douche en men ervaart het als een goede manier om wakker te worden. Het humeur is bepalend voor wát men zingt. Zo zijn bij een vrolijke stemming nummers van Frans Bauer (‘Heb je even voor mij’) en Jan Smit (‘Als de morgen is gekomen’) favoriet; in een boze stemming galmt soms ‘Krijg toch allemaal de klere’ door de Nederlandse badkamers. Het nummer ‘Rood’ van Marco Borsato wordt door 20% van de Nederlanders regelmatig ingezet en ook klinken klassiekers als René Froger’s ‘Eigen huis’ en Queen’s ‘I want to break free’ nog geregeld bij Nederlanders onder de douche. Het repertoire van André Hazes komt vooral om de hoek kijken als men eenzaam of juist verliefd is.

Do en Ilse populaire zangpartners onder de douche

Waar vrouwen het vooral leuk zouden vinden om met Marco Borsato een nummertje onder de warme waterstraal ten gehore te brengen, geven mannen de voorkeur aan zangeres Do, omdat zij haar een goede en aantrekkelijke zangeres vinden. Ook Ilse de Lange ervaren mannen als een ‘leuke meid’ met een prachtige stem waarmee ze weleens onder de douche zouden willen zingen. Voor Dinand Woesthoff (2,7 %) en Thomas Berge (1,4%) loopt men opvallend genoeg niet erg warm in de badkamer.

Kijk voor meer informatie op: www.zingenonderdedouche.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Grohe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist