Teakhout in de badkamer
Het heeft zo zijn voordelen
Badkamermeubels van teakhout zijn al jarenlang enorm populair. Al in de zevende eeuw decoreerde men met teak de huizen van de rijkere bevolking. Nederlanders waren een van de eersten die teakhout uit Indonesië gebruikten voor het maken van hun vrachtschepen.
Steeds vaker zien we badkamermeubels van hoogwaardige teakhout in hotels en hippe restaurants. Ook bij particulieren zijn teakhouten badmeubels in trek. “Teakhout in de badkamer, kan dat wel?”, vragen veel mensen zich af. Natuurlijk kan dat. Het is niet voor niets dat teakhout zeer veel gebruikt wordt voor scheepsdekken en tuinmeubelen. Teakhout bevat veel natuurlijke oliën en heeft een dichte nerf. Hierdoor is het ongevoelig voor vocht en automatisch perfect voor in de badkamer. Ook zonder onderhoud gaat teak lang mee. Het is een sterke houtsoort, die prima tegen een stootje kan.
Het badkamermeubel is één van de meest gebruikte meubels in de badkamer. Om er elke dag opnieuw van te genieten, kies je best voor een comfortabel model dat voldoet aan al je eisen. Ongeacht of het nu gemaakt is van teakhout of niet. Naast een aangename vormgeving moet het badkamermeubel ook praktisch en ergonomisch zijn in gebruik. De ideale hoogte van een badkamermeubel wordt gemeten vanaf de grond tot het laagste punt in de wasbak en schommelt rond de 70 cm. De hoogte van je werkblad is dus afhankelijk of je werkt met een opbouw of inbouw wasbak. Uit ergonomisch standpunt zijn ingebouwde wasbakken beter omdat het werkblad dan een hoogte heeft van 80 à 90 cm. Ook op gebied van onderhoud is een ingebouwde wasbak beter.
Een goed advies is goud waard
Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.