Primabad DAWN

De morgenstond heeft goud in de mond.

Neem een sprong in het diepe met onze nieuwe meubellijn DAWN. Het wastafelblad zorgt voor een ongekend gebruikersgemak door de zeer ruime en diepe waskom. De dunne en fijne bladlijn van 1,3 cm. dikte geven een stijlvol en modern aanzicht.

In combinatie met de imposante wastafelkasten van 65 cm. hoog in een houtstructuur of één van de vele andere corpus- en frontkleuren maakt dit design tot in de puntjes af. Vanzelfsprekend zijn er verschillende greep mogelijkheden om het meubel naar eigen smaak te complementeren. De mooie grafiete laden zijn voorzien van sluitdemping en evt. uit te voeren met Tipmatic voor het openen zonder gebruik te maken grepen of greepprofielen. Primabad levert standaard een ruimtebesparende sifon bij de wastafelbladen mee.
Bedieningsgemak door PRIMABAD ten top.


Het DAWN – meubel van PRIMABAD is leverbaar in:

  • Keramiek by Catalano 46 cm. wit, mat wit en mat zwart
  • 5 breedtematen (62-82-102-122 en 142 cm).
  • 33 melamine en 6 acryl corpus -en frontkleuren.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Badkamermeubels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist