Primabad badkamermeubelen

Blend nieuw

De blend is er voor iedereen die graag afwijkt van de norm en het avontuur opzoekt.De wastafelkast zorgt voor de speelse "Touch" in de badkamer. Gecompleteerd met een dun HiMacs blad, opbouwkommen of het strakke keramische wastafelblad geeft het gehele plaatje een volwassen uitstraling.

Bij de uitvoering met Alu greeplijsten maakt de optionele LED-verlichting het plaatje compleet. De laden zijn voorzien van sluitdemping en uit te voeren met Tipmatic voor het openen zonder gebruik te maken van grepen of greepprofielen. Ook is er de optie de laden asymmetrisch uit te voeren.

Het BLEND – meubel van PRIMABAD is leverbaar in:
• Keramiek, Hi-Macs en opbouwkommen.
• 5 breedtematen (60-80-102-122 en 142 cm).
• 31 melamine en 7 acryl corpuskleuren.
• 31 melamine en 7 acryl frontkleuren.

Nieuw:
Blend 120 cm. asymmetrisch met afzetgedeelte links of rechts in breedtematen 80, 102 en 122 cm. in combinatie met open wastafelkast in kleur( alleen mogelijk bij 122 cm. breed ) en open regaal in kleur t.b.v. spiegelkast.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Badkamermeubels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist