Instapbad

een bad met deur!

Een Instapbad is eigenlijk een heel normaal bad maar dan met een deurtje aan de zijkant dat er voor zorgt dat je makkelijk in- en uit kan stappen. Dit zorgt ervoor dat wanneer u mindervalide bent u het makkelijk heeft met in- en uit stappen waardoor u langer gebruik kan maken van een comfortabel bad.

De voordelen
• Makkelijk in- en uitstappen
• Door vaak ingebouwde hoofdsteun extra comfortabel
• Bad is niet langer overbodig op oudere leeftijd
• Heeft tegenwoordig ook vaak een moderne look
• Langer in uw eigen huis blijven wonen

Plaatsen van een Instapbad
Er zijn veel bedrijven die het voor u kunnen plaatsen waaronder vaak het bedrijf waar u het instapbad heeft gekocht. Dit hoeft helemaal geen uitgebreide klus meer te zijn en het kan vaak in een dag geplaatst worden. Hierdoor hoef je niet meer tijdelijk gebruik te maken van een andere badkamer.

De alternatieven
Er zijn 2 alternatieven voor een instapbad, zo kun je kiezen voor een inloopdouche waardoor u nooit meer ergens overheen hoeft te stappen en is te combineren met een douchestoel. Ook kunt u kijken naar een badlift wanneer u uw huidige bad toch wilt behouden. Het gebruik hiervan is lastiger dan een instapbad, maar wel een goedkoper alternatief.

Geen zorgen voor overstromingen
Een inloopbad is zo gemaakt dat als er een lekkage zou zitten of u de deur vergeten bent te sluiten dat het water wordt opgenomen door het overstort. Dit voorkopt dat het water over de rand heen kan lopen en word dan afgevoerd naar de riolering.

Goedkoop
Goedkoop een instapbad kopen kan het beste online. Je krijgt in de webshops direct de beste goedkope aanbiedingen te zien. Enig punt is dan wel dat je hem ook zelf moet kunnen plaatsen. Wil je hem goedkoop laten plaatsen, dan is het verstandig om offertes te vergelijken.

Kijk voor meer informatie op https://https://www.verbouwkosten.com/woning-aanpassen/instapbad/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist