Geberit ONE

Dé meest innovatieve badkamerserie van dit moment

De nieuwe serie Geberit ONE is de meest innovatieve badkamerserie van het moment. Door verschillende oplossingen niet tegen maar in de muur te plaatsen, wordt er creatief gebruik gemaakt van de ruimte. Functionaliteit en design gaan op een vernieuwde wijze hand-in-hand. Denk aan de spiegelkast, de wastafelsifon, de douchewand en douchenis. Niet alleen het verwerken van producten in de muur zorgt voor een ruimtelijke aanblik, ook het minimalistische, slanke design van de meubels en het keramiek laat de badkamer ruimtelijk voelen. Alle producten zijn voorzien van bijzondere details, die het comfort van de badkamer verhogen en een flexibele inrichting mogelijk maken.

Ruimtegevoel
Geberit ONE gaat verder dan een ‘conventionele’ badkamerserie. Door elementen achter of in de voorzetwand te plaatsen, die normaal gesproken ervoor, en dus in het zicht te zien zijn, ontstaat er een esthetisch strakke en ruimtelijke badkamer. Alleen het hoognodige is zichtbaar voor de wand.

Geberit ONE integreert o.a. de wastafeltechniek, de spiegelkast en de doucheschappen in de wand. Doordat de wastafelafvoer niet naar onder in de sifon loopt, maar naar achter in de wand, verrast de wastafelkast eronder met een indrukwekkende hoeveelheid opslagruimte. De wastafel kent een strak ontwerp door de geïntegreerde overloop. Opvallend is de spiegelkast en de douchenis met schappen. Deze zijn ook in de wand gemonteerd, waardoor er optisch geen kast of plankjes aanwezig zijn. Hier zijn, net als bij de ONE douchewand, alle benodigde aansluitingen in de wand weggewerkt.

Schoonmaakgemak
Geberit ONE is door zijn minimalistische ontwerp en hoogwaardige materialen makkelijk schoon te maken. Zo is het toilet voorzien van de innovatieve TurboFlush-spoeltechnologie, in plaats van een spoelrand die gevoelig is voor bacteriën. De wastafelkraan wordt bij ONE in de wand gemonteerd, waardoor er voldoen aflegruimte aanwezig is bij de wasbak en deze ook makkelijk schoon te maken en te houden is. Dankzij de slimme positie van de waterafvoer, aan de achterzijde van de kom, ligt deze niet direct in de lijn van de waterstraal, waardoor de vorming van kalkaanslag en zeepresten wordt verminderd. Het speciale Geberit KeraTect® glazuur zorgt ervoor dat alle keramische oppervlakken langdurige bescherming genieten. KeraTect® wordt gebakken als een speciaal glazuur. Het resultaat is een vrijwel niet-poreus en extreem glad oppervlak dat gemakkelijk en efficiënt schoon kan worden gehouden.

De Geberit ONE douchewand heeft een opvallend eenvoudig ontwerp. Veilig verankerd in de voorwand heeft het geen bevestigingsbeugels, waardoor alleen glas zichtbaar is. Daardoor is de wand bovendien makkelijk schoon te maken.

Flexibiliteit
Geberit ONE geeft een uitzonderlijk hoge mate van flexibiliteit en duurzaamheid. Zo heeft het Geberit ONE wandcloset het voordeel dat deze op verschillende hoogtes geplaatst kan worden. Handig voor als je deze in de toekomst, bij het ouder worden, wilt verhogen. Dit biedt een groot voordeel voor mensen die levensbestendig willen wonen.

Geberit ONE is een high-end serie. De gebruiker ervaart een overweldigende beleving van comfort, luxe en ruimte. Niet alleen voor nu, maar ook voor later.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist