Duravit badkamermeubels

Vero

De nieuwe badmeubelcollectie Vero van Duravit is onlangs uitgebreid met een aantal elementen die zijn ontworpen door de in Zurich wonende designer Kurt Merki jr. Zo ontstond een totaalconcept dat zorgt voor een sfeervolle eenheid in de badkamer in een uitgebalanceerd design met opvallende details.

Verticale handgrepen die ingelegd zijn in de fronten, zorgen voor een opvallend contrast met de klassieke moderne vorm. Terugkerende materiaaldiktes en afmetingen die in alle meubels terugkomen, bepalen het kubistische uiterlijk.

De open ruimte van het wastafelmeubel toont “less is more”. Een glanzend chromen frame is het karakteristieke kenmerk en dient tevens als geïntegreerde handdoekhouder. Optionele LED-verlichting onder het meubel accentueert de relaxte sfeer die de houten oppervlakken in de badkamer geven. Discreet maar toch expressief accentueert het hoogglans witte oppervlak de kubistische vorm.

Veelzijdige combinatiemogelijkheden met onderbouwkasten met open of gesloten ladekasten, wastafelconsoles en kasten, maar ook spiegels en spiegelkasten met dubbele spiegeldeurtjes en plankjes, bieden een enorme ruimte en zijn geschikt voor veel verschillende toepassingen.

De kwaliteit van de serie komt tot uitdrukking in de details: de houtnerf van de meubels loopt horizontaal door. Dit is vooral zichtbaar bij het nieuwe houtdecor kersenhout. De binnenkant van de meubels zijn uitgevoerd in diamant zwart. De laden zijn optioneel uitgerust met een esdoorn of walnoot interieursysteem.

Spiegels en spiegelkasten kunnen optioneel worden voorzien van een soundsystem of een LED dimmerfunctie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Badkamermeubels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist