Duravit badkamermeubelen

Opbergruimte is goed… gestructureerde opbergruimte is beter

Voor een comfortabele badkamer heb je niet persé veel oppervlakte nodig, maar vooral creatieve ideeën en de juiste producten. Er zijn ontelbare mogelijkheden om extra opbergruimte in de badkamer te scheppen om kleine en grote zaken die je iedere dag weer nodig hebt, een plekje te geven.

Wastafelonderbouwkasten zijn klassiekers en in bijna iedere badkamer te vinden. Daarin kunnen alle badkamerbenodigdheden, die niet in het zicht hoeven te liggen, in een lade of op een schapje worden opgeborgen. Inrichtingssystemen in lades zorgen voor meer orde en zien er heel fraai uit. Een absolute blikvanger zijn spiegelkasten maar ook schappen zijn opbergwonders. Ze werken niet alleen optisch vergrotend, maar ze benutten ook ruimte die anders niet wordt gebruikt. Vaak wordt de wand vergeten en niet gebruikt. Terwijl wandhangende schappen plaats kunnen bieden aan flessen, tubes of handdoeken en zo praktische opbergruimte bieden en de badkamer tegelijk ook decoratief verrijken.

Spiegelkasten bieden een extra lichtbron en maken de ruimte optische groter en opener. Bovendien bieden ze plek aan alle belangrijke beauty hulpjes, zonder daarbij dominant in de ruimte aanwezig zijn.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Badkamermeubels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist