Detremmerie badkamermeubelen

Nieuw producten in 2019

In het voorjaar 2019 introduceert Detremmerie tal van aanvullingen op het succesvolle No Limit assortiment. Zo brengen we 2 nieuwe matte kleuren op de markt, Dark ecru en Cloud grey, welke perfect aansluiten op de matte trend van het moment en leverbaar zullen zijn op alle No Limit kasten.

In het najaar van 2017 brachten we reeds zwarte open frames op de markt, waar we afgelopen zomer nog verschillende spiegels met zwarte frames aan toevoegde. Nu maken we ook de Malibu straight (M2) greep leverbaar in mat zwart, deze is per direct leverbaar op alle kasten welke reeds leverbaar zijn met de M1 en M2 greep uit rvs.

Op zoek naar een stoerdere look voor je badkamermeubel?, neem dan een wastafel uit beton! Voor zowel de No limit 20 (toiletmeubelen) als de No Limit 45 hebben we wastafels ontwikkeld uit beton welke in diverse afmetingen en 2 kleuren beschikbaar komen.

Ga je meer voor de luxe en trendy uitstraling van marmer?, ook dat kan vanaf nu binnen het Detremmerie No Limit programma! De marmer wastafels en opzetkommen komen beschikbaar voor verschillende No Limit dieptes en in 3 kleuren: White, Black en Emparador brown.

Dit alles zullen wij in februari op Batibouw presenteren, kun je zo lang niet wachten? Al deze nieuwigheden staan reeds uitgebreid gepresenteerd in onze showroom te Beveren-Leie!

En dit is nog niet alles: er is meer maatwerk nieuws op komst!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Badkamermeubels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist