Dansani badkamermeubels

Zaro

De badkamermeubelserie Zaro van de Deense fabrikant Dansani biedt liefhebbers van puur minimalisme aantrekkelijke keuzes. Zaro is sober en functioneel qua vormgeving, de materiaalkeuze is gewaagd en vernieuwend. Het badkamermeubel is beschikbaar in diverse uitvoeringen met zwarte of grijze rubbercoating, in mat witte lak, in notenhout of driftwood. Zaro is te combineren met diverse wastafels, spiegels, spiegelkasten en hoge kolomkasten.De uitvoering van het meubel met één enkele lade heeft de meest minimalistische uitstraling en vormt een stijlicoon in de badkamer. In deze uitvoering wordt het Zaro meubel gecombineerd met een fraaie design sifon die gezien mag worden. Maar de sifon is ook onzichtbaar weg te werken in de lade. Het zuivere, minimalistische karakter van Zaro wordt extra benadrukt door de geïntegreerde greeplijst in de lade.

Lade met meer
Door het ingebouwde soft-closebeslag sluit de lade soepel en geluidloos. De volledig uittrekbare, zelfsluitende lade is voorzien van solide, metalen zijkanten met geïntegreerde laderails. Bovendien is de lade in hoogte en breedte instelbaar. Een handige ladeverdeler, met naar eigen inzicht te verplaatsen opbergbakken van massief eikenhout, zorgen dat alle accessoires en benodigdheden overzichtelijk op hun plaats blijven. Als optie kan gekozen worden voor energiezuinige LED-verlichting boven de lade. Dit zorgt voor een bijzonder sfeeraccent en voor extra veel licht over de inhoud. De aluminium verlichtingsrail is discreet weggewerkt over de volledige breedte van de lade.

Wastafel naar wens
Afhankelijk van de gewenste uitstraling en gebruiksgemak is Zaro te combineren met diverse wastafels. Voor een optimaal minimalistische uitstraling is de combinatie met de wastafels Menuet, Kantate of Square een goede keuze. Menuet is een keramische wastafel met een brede rand, Kantante blinkt uit door het ultraplatte design van het keramiek. De wastafel Square van gegoten marmer is hoekig, robuust en stoer.

Spiegels en kasten
Dansani biedt een keur aan spiegels en spiegelkasten met geïntegreerde lichtvelden, met elk hun eigen uitstraling voor een combinatie naar wens. Voor extra opberggemak kan het minimalistische badkamermeubel gecombineerd worden met hoge kolomkasten.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Badkamerkranen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist