Dansani badkamermeubels

Curvo

De nieuwe badkamermeubelserie Curvo valt in eerste instantie op door de bijzondere combinatie van rechte, greeploze fronten en de contrasterende ronde hoeken. Overbodige details zijn weggelaten, waardoor de boeiende vorm alle aandacht krijgt. Het gestroomlijnde, functionele en sobere design krijgt door de vloeiend ronde hoeken een harmonische, organische sfeer die de zintuigen prikkelt. De matte kleur, wit of grafietgrijze rubberlak, versterkt de kracht van de eenvoud. Wie verder kijkt ziet dat Curvo niet alleen onderscheidend is in uiterlijk, maar ook in constructie en functionaliteit.

Dansani doorbreekt met Curvo de conventies en laat eenvoud de boventoon voeren. Dit uit zich ook in de bijzondere constructie van het meubel.

Wastafel en lade als esthetische eenheid
Het meubel bestaat uit een wandhangend geheel van keramische wastafel en lade, die samen een eenheid vormen. Zowel de wastafel als de lade zijn door middel van één frame aan de wand bevestigd. Bijzonder is dat de lade het volledige meubel vormt; de lade heeft namelijk geen ombouw en wordt door fraaie rails eenvoudig volledig geopend of gesloten. De bediening is zo licht dat een lichte duw van heup, knie of hand volstaat om de lade fluisterstil te laten sluiten, dankzij de softclose dempingtechniek. De bijzondere constructie maakt van de wastafel - uitgevoerd in echt keramisch sanitairporselein - een stijlvol, zelfstandig element. De wastafel en de lade vormen een zuivere, esthetische eenheid waarin harmonie en functionaliteit perfect samen gaan. Voor extra sfeer en functionaliteit is de lade optioneel te voorzien van geïntegreerde verlichting, waardoor de inhoud van de lade bij het openen met zacht licht wordt omgeven.

Spiegel en kasten
De Curvo wastafelcombinatie wordt gecompleteerd door hoge, wandhangende kasten en een spiegelkast met de typerende Curvo-belijning van recht en rond. De schappen in de hoge kasten zijn bevestigd aan de deur, waardoor deze meedraaien bij het openen van de deur. Dankzij deze constructie biedt de kast royale, overzichtelijke bergruimte voor allerhande verzorgingsproducten. Als extra functionaliteit is aan de achterkant van de royale kastdeur een flinke passpiegel verborgen; een item dat veelal gemist wordt in de badkamer.

De spiegelkast boven de wastafel zet qua sfeer en functionaliteit de puntjes op de i. Deze spiegelkast met ronde hoeken en twee geïntegreerde ronde lichtvelden is voorzien van handige finesses, zoals een stopcontact en energiezuinige LED-verlichting. Doordacht zijn de verplaatsbare opbergschappen, voor opberggemak naar wens. Zo is er ook ruimte te creëren voor hoge flessen, die normaal gesproken nooit passen in de standaard indelingen.

Twee maten, twee kleuren
Dansani Curvo is verkrijgbaar in twee maatvoeringen (90 en 120 cm) en in twee kleuren; mat wit of een matte grafietgrijze rubberlak. De uitvoering in mat wit geeft het geheel een elegante, stijlvolle sfeer waarin wastafel en lade lijken samen te smelten. De fluweelzachte grafietgrijze rubberlak geeft de badkamer een meer uitgesproken, karakteristieke sfeer.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Badkamermeubels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist